Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

5ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Κοζάνης: Κάλεσμα

Το 5ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Κοζάνης είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί 3-4-5 Ιουλίου, από τις 05:00 το απόγευμα έως τις 12:00 το βράδυ, στο Βαλταδώρειο Γυμνάσιο.
Το Αντιρατσιστικό φεστιβάλ είναι μια γιορτή για ντόπιους και μετανάστες, για τη διαφορετικότητα, για την ελευθερία!
Κόντρα στο ρατσισμό και στον κοινωνικό αποκλεισμό, στη ξενοφοβία, στην καταστολή κάθε είδους, στη μισαλλοδοξία, στη λεηλάτηση των ζωών μας και στην καταπάτηση των δικαιωμάτων μας, επιμένουμε να αντιστεκόμαστε!
Ελάτε να γνωρίσουμε μαζί τη χαρά της αλληλεγγύης, να διώξουμε το φόβο και να γκρεμίσουμε τείχη και σύνορα, που μόνο στόχο έχουν να μας αλλοτριώσουν και να μας απομακρύνουν από το διπλανό μας!
Να γνωρίσουμε την ελευθερία μέσα από συζητήσεις, ομιλίες, προβολές ταινιών, εργαστήρια, δρώμενα, παιχνίδια για παιδιά και συναυλίες!
Αγωνιζόμαστε για μια ζωή με αξιοπρέπεια, διεκδικούμε ιθαγένεια για όλα τα παιδιά, νομιμοποίηση των μεταναστών, ορατότητα της LGBTQ+ κοινότητας και της διαφορετικότητας, εξάλειψη των αποκλεισμών, διαπολιτισμική συνύπαρξη, ισότητα για όλους!
Στην προσπάθεια αυτή καλούμε κάθε φορέα, συλλογικότητα αλλά και μεμονωμένα άτομα που θέλουν να συνδιαμορφώσουν, να οργανώσουν παρεμβάσεις και να παρουσιάσουν τις δράσεις τους να επικοινωνήσουν με το email infokoz@arsis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου