Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Party…συγκέντρωσης σχολικών ειδών_Barcode Vol2

Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, σας περιμένουμε στο Barcode beer bar, από τις 08:00 το βράδυ και έπειτα σε μια δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών, παρέας, κουβέντας και φυσικά διασκέδασης που συνοδεύουν όλα μας τα party.
Ξεκινώντας, ίσως, την πιο δύσκολη χρονιά των τελευταίων χρόνων, γιατί η κρίση μπορεί να μη φεύγει, έρχεται όμως ο εφησυχασμός, σας περιμένουμε όλους με σχολικά είδη (καινούργια ή μεταχειρισμένα) ή και χωρίς... με καλή διάθεση ή και χωρίς (θα σας τη φτιάξουμε)... να τα πούμε... και να περάσουμε καλά!!!
Σχολικές τσάντες, τετράδια, κασετίνες, μολύβια, στυλό, γόμες, ξύστρες, χαρτί Α4, διορθωτικά, μπλοκ ζωγραφικής, ακουαρέλες, τέμπερες- κηρομπογιές, μαρκαδόρους- ξυλομπογιές, πινέλα, κόλλες (υγρές και στικ), πλαστελίνες, ψαλιδάκια, διαφάνειες κ.α είναι ενδεικτικά κάποια από τα υλικά που έχουν ανάγκη πολλά παιδιά στην πόλη μας.
Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Barcode beer bar που για δεύτερη χρονιά φιλοξενούν το party, αλλά και για την οικονομική ενίσχυση που θα προσφέρουν στην προσπάθεια μας, καθώς ένα μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τη στήριξη του Ελεύθερου Σχολείου.

σας περιμένουμε...

γιατί τα δύσκολα τα περνάμε μαζί!!!
γιατί η αλληλεγγύη μπορεί να έχει και πλάκα!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου