Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Εγγραφές στο Σχολείο Ενηλίκων της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης

Η ΑΡΣΙΣ Κοζάνης ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου μαθημάτων εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας σε ενήλικες μετανάστριες/τες. Σκοπός της δράσης είναι η εκμάθηση στοιχείων της Ελληνικής Γλώσσας, ώστε οι συμμετέχουσες/ντες να εξασκήσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες στο γραπτό και στον προφορικό λόγο.  Θα περιλαμβάνει μαθήματα της ελληνικής ιστορίας και πολιτισμού με απώτερο στόχο τη συμμετοχή στις εξετάσεις για την απόκτηση της Πιστοποίησης της ελληνικής γλώσσας και στοιχείων της ελληνικής ιστορίας και του ελληνικού πολιτισμού (επίπεδο Α2), του επίσημου δηλαδή πιστοποιητικού γλωσσομάθειας.
Η επανέναρξη των μαθημάτων από το προηγούμενο σχολικό έτος με την προσθήκη και τμήματος προσφύγων προέκυψε ως ανάγκη, λόγω της διακοπής από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ του Προγράμματος εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ. 
Η δράση υλοποιείται σύμφωνα με τις αρχές της εκπαίδευσης ενηλίκων και είναι καθαρά εθελοντική, δεν στηρίζεται σε πόρους και παρέχεται δωρεάν για τις/τους συμμετέχουσες/ντες.
Καλούμε, λοιπόν, όσες/ους μετανάστριες/τες επιθυμούν να γνωρίσουν την ελληνική γλώσσα, την ιστορία και τον πολιτισμό να έρθουν στην ΑΡΣΙΣ Κοζάνης και να παρακολουθήσουν δωρεάν το πρόγραμμα και ενημερώνουμε όσες/ους εθελόντριες/ντές θέλουν να στηρίξουν τη δράση, πως είναι ευπρόσδεκτοι να μπουν στην ομάδα μας.
Οι εγγραφές θα γίνονται μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου και τα τμήματα θα ξεκινήσουν άμεσα. Για εγγραφές αλλά και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: οδός Αγίου Χριστοφόρου 6, στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2461049799, στο e-mail: infokoz@arsis.gr, ή μέσω της σελίδας www.facebook.com/Arsis.Kozanis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου