Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Υποβολή αιτήσεων καταναλωτριών/των για συμμετοχή στην 1η Ομάδα Κοινωνικά Υποστηριζόμενης Γεωργίας Κοζάνης

Καλούμε τις/τους καταναλώτριες/τες που επιθυμούν να συμμετέχουν στην 1η Ομάδα Κοινωνικά Υποστηριζόμενης Γεωργίας Κοζάνης, να το δηλώσουν μέχρι την Παρασκευή 07 Απριλίου.
Οι καταναλώτριες/τες στην Κοινωνικά Υποστηριζόμενη Γεωργία προπληρώνουν μια μηνιαία, συμφωνημένη, συνδρομή στους παραγωγούς της ομάδας τους και λαμβάνουν σε εβδομαδιαία βάση, ένα καλάθι (μεγέθους ανάλογο με τα μέλη της οικογένειας τους) με καθαρά, βιολογικά, τοπικά και εποχιακά λαχανικά. Με τον τρόπο αυτό η/ο καταναλώτρια/της εξασφαλίζει τον έλεγχο της τροφής της/του και μια δίκαιη τιμή τόσο για τον εαυτό της/του, όσο και για τις/τους παραγωγούς της ομάδας του.
Τα προϊόντα που θα διατίθενται στη δική μας περιοχή είναι:
Μαϊντανός, ρόκα, άνηθος, κρεμμυδάκι, ραπανάκι, κόκκινο, λάχανο, μπρόκολο, κουνουπίδι, σέλινο, πράσο, σπανάκι, μαρούλι, σαλάτα, ντομάτα, όλα τα είδη πιπεριάς, όλα τα είδη μελιτζάνας, αγγουράκι, ρεπάνι άσπρο, παντζάρι, καρπούζι, πεπόνι, αντίδι, κολοκυθάκια, φασολάκια, μπάμιες, αρακάς, καρότα.
Για υποβολή αίτησης συμμετοχής, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση infokoz@arsis.gr εκφράζοντας την επιθυμία σας ή να καλέσετε το 2461049799, το οποίο αποτελεί και τηλέφωνο επικοινωνίας για επιπλέον πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου