Τρίτη 26 Απριλίου 2022

ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΕΘΕΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Σταθερή παρουσία, κάθε δεύτερη Τετάρτη του μήνα, στην πόλη της Φλώρινας


Η Κινητή Μονάδα του ΚΕΘΕΑ Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Κοινωνική Υπηρεσία του Γ.Ν. Φλώρινας και τον Δήμο Φλώρινας, θα βρίσκεται, κάθε δεύτερη Τετάρτη του μήνα, στην πόλη της Φλώρινας. Στόχος των επισκέψεων εκεί είναι η παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής υποστήριξης σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα εξάρτησης από  ναρκωτικά, αλκοόλ, τζόγο, διαδίκτυο και gaming. Οι υπηρεσίες απευθύνονται τόσο σε όσους αντιμετωπίζουν οι ίδιοι προβλήματα εξάρτησης, όσο και σε μέλη των οικογενειών και του ευρύτερου περιβάλλοντός τους.

To ΚΕΘΕΑ Δυτικής Μακεδονίας αποτελείται από δύο μονάδες: το Πολυδύναμο Κέντρο & την Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Το Πολυδύναμο Κέντρο, με έδρα την Κοζάνη, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες θεραπευτικής αντιμετώπισης των εξαρτήσεων, τόσο από νόμιμες όσο και από παράνομες ουσίες, τζόγο, διαδίκτυο και gaming. H Κινητή Μονάδα παρέχει διασυνδετικές υπηρεσίες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινότητας σε ζητήματα που αφορούν στις εξαρτήσεις, καθώς και βραχείες παρεμβάσεις συμβουλευτικής υποστήριξης για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα εξάρτησης και δεν έχουν άμεση πρόσβαση στον χώρο του Πολυδύναμου Κέντρου Κοζάνης.

Στην Φλώρινα, οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε δεύτερη Τετάρτη του μήνα (ξεκινώντας από την Τετάρτη 4/5/2022), κατά τις ώρες 10:00πμ – 14:00μμ, στον χώρο του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (πρώην ΚΕΚΥΚΑμεΑ) Φλώρινας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2461040455 | 6944913907


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου