Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” θέλησαν να συνδέσουν την παιδοφιλία με τις ΛΟΑΤΚΙ+ ταυτότητες


Με την υπόθεση του 52χρονου που κατηγορείται πως βίαζε και εξέδιδε ένα 12χρονο κορίτσι στα Σεπόλια ασχολήθηκε η σημερινή εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Η εκπομπή είχε τα πάντα. Αποκλειστικά ρεπορτάζ, διαφημίσεις για αντιγήρανση και ένα πολυπληθές πάνελ με δημοσιογράφους, ψυχολόγο και άλλες ειδικότητες, με στόχο να προσεγγίσουν ολιστικά το θέμα.

Φυσικά δεν έλειψαν και εκείνες οι επικίνδυνες απόψεις που προσπάθησαν να συνδέσουν την παιδοφιλία με τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και τις ΛΟΑΤΚΙ+ ταυτότητες.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια γυναίκα που συμμετείχε στο πάνελ εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της για τους όρους που χρησιμοποιούνται πλέον για να περιγράψουν την παιδεραστία.

“Αισθάνομαι ότι υπάρχει και μια γενικότερη κατεύθυνση παγκόσμια που αποκαλύπτει ότι δεν τα προστατεύουμε τα παιδιά. Μια διάχυτη συζήτηση για τη σεξουαλικότητα των παιδιών με τα παιδιά, που αλλάζουν φύλο στα 13-14, που αποφασίζουν αν θα φοράνε φούστα στο σχολείο στα 12 τους, σαν να μην τρέχει τίποτα… και που τελικά αυτό που ο λαός και γενικά παλιότερο θεωρείτο απόλυτα διαστροφή και ανωμαλία, τώρα έχουμε βρει τρόπους να το το έχουμε ντύσει…”, δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ στη συνέχεια σχολίασε πως σε σχολείο στον Καναδά φτάνουν στο σημείο να μιλούν στα παιδιά για την παιδοφιλία.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου