Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Μανέ: Γιατί να θέλω Ferrari και ακριβά ρολόγια; Με τα λεφτά μου χτίζω σχολεία και βοηθάω φτωχούς ανθρώπους


Σαντιό Μανέ: Ο λόγος για τον μεσοεπιθετικό της Λίβερπουλ, που κατάγεται από τη Σενεγάλη. Ο ποδοσφαιριστής των «κόκκινων», έδωσε πρόσφατα μία συγκινητική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Αναρωτιέμαι, γιατί να θέλω 10 Ferrari, 20 ρολόγια με διαμάντια και πολλά ταξίδια με αεροπλάνα; Τι θα ωφελήσουν εμένα και τον κόσμο; Εγώ ήμουν πεινασμένος, δούλεψα σκληρά, επέζησα από τους πολέμους, έπαιζα ξυπόλυτος ποδόσφαιρο, δεν είχα παιδικά παιχνίδια και πολλά άλλα πράγματα.

Ωστόσο σήμερα μ’ αυτά που κερδίζω χάρη στο ποδόσφαιρο, μπορώ να βοηθήσω τους συνανθρώπους μου. Έχω χτίσει σχολεία, ένα αθλητικό στάδιο, παρέχουμε ρούχα, παπούτσια και τρόφιμα σε ανθρώπους φτωχούς στη Σενεγάλη συμβάλλοντας στην οικογενειακή τους οικονομία. Δεν

χρειάζεται να καυχιέμαι ότι έχω πολυτελή αυτοκίνητα, πολυτελή αρχοντικά, ταξίδια με αεροπλάνα, προτιμώ λιγότερα από αυτά που μου έδωσε η ζωή!». Ο Σαντιό Μανέ έχει κάνει όλα αυτά και συνεχίζει να τα πράττει στην πατρίδα του. Αντίστοιχα, πράγματα, έχει κάνει και ο Αιγύπτιος, Μοχάμεντ Σαλάχ. Πρόκειται για συμπαίκτη του Μανέ και έναν από τους σούπερ σταρ της Λίβερπουλ.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου