Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

«Ημέρα Ενημέρωσης Μεταναστών» Από το Τμήμα Αδειών Διαμονής Ν. Κοζάνης

Το Τμήμα Αδειών Διαμονής Ν. Κοζάνης, συμμετέχει στο 3ο Φεστιβάλ Κόντρα στο Ρατσισμό και στον Κοινωνικό Αποκλεισμό, που διοργανώνει η ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης, Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης και ο Σύλλογος Ελλήνων Κοινωνιολόγων και προσκαλεί όλους τους ενδιαφερομένους στην δράση που θα πραγματοποιηθεί στις 27/6/2013 και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Σχολείο Χαρισίου Μούκα, όπου θα διεξαχθεί η δράση: «Ημέρα Ενημέρωσης Μεταναστών» με συζητήσεις αναφορικά στην μεταναστευτική νομοθεσία, ενώ παράλληλα θα διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό, μεταφρασμένο σε διάφορες γλώσσες.
Σκοπός της συγκεκριμένης δράσης, είναι η καλλιέργεια κλίματος εμπιστοσύνης μεταξύ της Διοίκησης και των Διοικουμένων και ιδιαίτερα των μεταναστών της περιοχής μας, μέσω της ανταλλαγής απόψεων σχετικά με τα ζητήματα που τους απασχολούν προκειμένου η Διοίκηση να μπορέσει να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις ανάγκες τόσο των μεταναστών όσο και της τοπικής κοινωνίας.
Η επιτυχία του εν λόγω εγχειρήματος έγκειται στην συμμετοχή και ως εκ τούτου αναμένουμε την ανταπόκριση από όλους τους ενδιαφερομένους σε αυτή την πρωτοβουλία που αναλαμβάνει η Υπηρεσία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου