Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Σεμινάριο εκπαιδευτικών: «Κατανοώντας φαινόμενα βίας και εκφοβισμού στο σχολείο - Βρίσκοντας εναλλακτικές λύσεις»


Ο Σύλλογος Ελλήνων Κοινωνιολόγων-Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας, η ΑΡΣΙΣ- Κοζάνης και το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης στα πλαίσια του 3ου φεστιβάλ «Κόντρα στο Ρατσισμό και στον Κοινωνικό Αποκλεισμό» και με την υποστήριξη του Υπεύθυνου Σχολικών Δραστηριοτήτων Νομού Κοζάνης διοργανώνουν βιωματικό εκπαιδευτικό εργαστήριο, την Παρασκευή 28-6-2013 και ώρα 17.30 - 20.00, στο Δημοτικό Σχολείο «Χαρίσιος Μούκας».
Το θέμα του σεμιναρίου έχει τίτλο «Κατανοώντας φαινόμενα βίας και εκφοβισμού στο σχολείο- Βρίσκοντας εναλλακτικές λύσεις», με εκπαιδεύτρια την κα. Χριστίνα Χρηστίδου Κοινωνική Λειτουργό – Ψυχολόγο / Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Τα μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων-Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας προσκαλούν τους εκπαιδευτικούς που ανησυχούν για το δυσάρεστο φαινόμενο βίας και εκφοβισμού στα σχολεία μας και αναζητούν περισσότερο εφαρμόσιμες πρακτικές αντιμετώπισης του φαινομένου να μοιραστούν κοινούς προβληματισμούς και γνώσεις.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 25 άτομα και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 6987920929 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση sek.dyma@gmail.com.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου