Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Δωρεά των αποφοίτων του 4ου ΓΕ.Λ. Κοζάνης έτους 1994, στη μνήμη των συμμαθητών τους που «έφυγαν νωρίς»


Η ΑΡΣΙΣ Κοζάνης ευχαριστεί θερμά τους αποφοίτους του 4ου Γενικού Λυκείου Κοζάνης, έτους 1994 για την προσφορά ενός σημαντικού χρηματικού ποσού και χριστουγεννιάτικων δώρων για τη στήριξη του Ελεύθερου Σχολείου στη μνήμη των συμμαθητών τους που «έφυγαν νωρίς». Συγκεκριμένα, στη μνήμη των:
Άρη Βόγδου,
Δημήτρη Κουτσονάνου,
Σοφίας Μακεδόνα,
Παναγιώτη Τσελίκα και
Στέλιου Σουλόπουλου.
Η συγκεκριμένη δωρεά θα στηρίξει σημαντικά τη λειτουργία του Ελεύθερου Σχολείου της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης, το οποίο φιλοξενεί, σήμερα, 160 παιδιά από την Α΄ τάξη του Δημοτικού, μέχρι την προετοιμασία για τις πανελλήνιες των μαθητών της Γ΄ τάξης του Λυκείου.
Σήμερα, που η στήριξη των ανθρώπων που δοκιμάζονται περισσότερο από τη φτώχεια και αντιμετωπίζουν προβλήματα καθημερινής επιβίωσης, φαντάζει επιτακτικότερη από ποτέ, ανάλογες κινήσεις μας δίνουν δύναμη και ελπίδα, ενισχύοντας την πίστη μας ότι όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλουμε ουσιαστικότερα στον αγώνα κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.
Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, αλλά και για πιθανούς τρόπους υποστήριξης της προσπάθειας της, μπορείτε να βρείτε στο τηλέφωνο 2461049799, στο e-mail: infokoz@arsis.gr, στο δικτυακό τόπο: arsiskozanis.blogspot.gr ή μέσω της σελίδας facebook.com/Arsis.Kozanis  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου