Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

3ο Σεμινάριο στο Βουνό

Σύμφωνα με όσα αποφασίσαμε στην τελευταία μας ολομέλεια το «Σεμινάριο στο Βουνό» θα γίνει στις 6-7-8 Νοεμβρίου, στα Πράμαντα http://www.katafigiopramanton.gr/
Θυμίζουμε για τους «νεότερους» πως το σεμινάριο στο βουνό ξεκίνησε σαν μια ανάγκη καλύτερης γνωριμίας, δεσίματος και σύσφιξης σχέσεων, ειδικά τώρα που έχουμε γίνει τόσοι πολλοί.
Το τριήμερο περιλαμβάνει βιωματική εκπαίδευση γύρω από τα θέματα που διαπραγματευόμαστε στην ΑΡΣΙΣ, εξορμήσεις στα γύρω μονοπάτια και φυσικά χαβαλέ, φαί και μπύρες!!!
(η συμμετοχή στις εκπαιδευτικές διαδικασίες του τριημέρου είναι υποχρεωτική)

Το κόστος είναι 10 ευρώ η βραδιά (άρα 20 ευρώ για τα δυο βράδια) και έναν υπολογισμό σε προμήθειες τροφίμων και ποτών που δεν θα ξεπεράσει τα 10 ευρώ το άτομο για όλο το τριήμερο και τις βενζίνες, με τα αυτοκίνητα που θα διαθέσουν κάποιοι για να πάμε ως εκεί, που και αυτές δεν θα ξεπεράσουν τα 10 ευρώ με την επιστροφή.
Άρα ο συνολικός προϋπολογισμός για το άτομο, για το τριήμερο συνολικά θα κυμανθεί γύρω στα 40 ευρώ.
Οφείλουμε και πρέπει να αναφέρουμε πως αν κάποιος αντιμετωπίζει κάποιο θέμα με την κάλυψη του ποσού αυτού, δεν χρειάζεται να χαλιέται ας το αναφέρει και διακριτικά θα καλυφθούν τα έξοδα του από την ΑΡΣΙΣ χωρίς να μάθει κανένας τίποτα.

Όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στο σεμινάριο θα πρέπει να απαντήσουν στο infokoz@arsis.gr μέχρι την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου, κατεβάζοντας, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την επισυναπτόμενη φόρμα συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και ότι άλλο χρειαστείτε στη διάθεση σας.

Θα περάσουμε τέλεια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου