Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Ευχαριστήριο στην ομάδα «People For Greece»

Όλοι οι άνθρωποι της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης νιώθουν την ανάγκη να εκφράσουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα «People For Greece» η οποία δραστηριοποιείται στις Βρυξέλλες για την προσφορά μιας πολύ μεγάλης ποσότητας λαδιού για την στήριξη των οικογενειών των μαθητών του Ελεύθερου Σχολείου.
Αυτές οι κινήσεις αλληλεγγύης και ειδικά από τόσο μακριά για εμάς είναι ιδιαίτερα σημαντικές καθώς αναγνωρίζουν αλλά και υποστηρίζουν το δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονική στιγμή. Επιπλέουν, ενισχύουν την πίστη μας ότι οι ομάδες πολιτών όταν συνεργάζονται μπορούν να πολλαπλασιάσουν το έργο τους, δείχνοντας στην πράξη το νόημα και τα οφέλη της αλληλεγγύης. 
Η ομάδα «People For Greece» ξεκίνησε από τις Βρυξέλλες το 2012 και μεγάλωσε εξαιτίας της γενναιοδωρίας πολλών εθελοντών από διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις όπως: Ανβέρσα, Μπρουζ, Σαρλερουά, Γκαντ, Λιέζ, Βερβιέ και πολλές άλλες.
Στόχος της ομάδας είναι η συμπαράσταση στις διάφορες πρωτοβουλίες που βοηθούν αυτούς που δοκιμάζονται περισσότερο, χωρίς θρησκευτικές, πολιτικές, φυλετικές ή εθνικές διακρίσεις.
Περισσότερες πληροφορίες για το έργο της ομάδας μπορείτε να βρείτε στο facebook/People For Greece και στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: peopleforgreece@outlook.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου