Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Γιατί φωνάζει το ΚΕΘΕΑ - Μια εξήγηση με απλά λόγια που πρέπει να διαβαστεί



Το ΚΕΘΕΑ, ένας οργανισμός – πρότυπο για το εξωτερικό, διανύει ίσως μια από τις πιο δύσκολες εποχές του. Η ελληνική ιδέα για την δωρεάν απεξάρτηση, η οποία με το μοντέλο λειτουργίας της έχει εντυπωσιάσει διεθνώς τους αντίστοιχους φορείς, βρίσκεται σε μια περίοδο που τίποτα δεν είναι σίγουρο για το μέλλον της.

Ο Φαίδων Καλοτεράκης, ειδικός βοηθός διευθυντή του ΚΕΘΕΑ, όπως επίσης και πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Θεραπευτικών Κοινοτήτων, αλλά και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας αντίστοιχης Ομοσπονδίας, δίνει στην Parallaxi μια πλήρη εικόνα για το κλίμα που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στο μεγαλύτερο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης της χώρας, μετά την απόφαση της κυβέρνησης για διορισμό έμμισθου Διοικητικού, μια πράξη νομοθετικού περιεχομένου που βγήκε σε μια νύχτα. Να σημειώσουμε ότι την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, στην Αθήνα, έγινε μια μεγάλη συναυλία στήριξης του ΚΕΘΕΑ με τον Φοίβο Δεληβοριά, τη Γιώτα Νέγκα, τον Στάθη Δρογώση και άλλους καλλιτέχνες.

Read more at: https://parallaximag.gr/thessaloniki/giati-fonazei-to-kethea-%e2%80%95-mia-eksigisi-me-apla-logia-pou-prepei-na-diavastei

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου