Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

#ΦέρνουμεΣπίτι update4

Σε μια προσπάθεια να κάνουμε πιο προσιτή την πληροφορία στους ανθρώπους που πρέπει να είναι περισσότερο προστατευμένοι από τον κορονοϊό (COVID-19), τους ηλικιωμένους και άλλες ευπαθείς ομάδες, για τις οποίες είναι σχεδόν απαγορευτική η έξοδος από το σπίτι, δημιουργήσαμε τον Μικρό Οδηγό επιχειρήσεων με υπηρεσία κατ΄οίκον παράδοσης.
Εμείς οι νεότεροι ή υγιέστεροι ή λιγότερο ευάλωτοι μπορούμε να μείνουμε ενεργοί να τυπώσουμε και να δώσουμε ή να κολλήσουμε σε πολυκατοικίες που ξέρουμε πως κατοικούν π.χ. ηλικιωμένοι μια αφίσα, στηρίζοντας έτσι αυτούς τους ανθρώπους ε περίπτωση που δεν έχετε τη δυνατότητα εκτύπωσης, επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να σας προμηθεύσουμε εμείς).
Στοιχεία επικοινωνίας και περισσότερες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη δράση: infokoz@arsis.gr, m.me/Arsis.Kozanis, 2461049799.
Ας βοηθήσουμε τους ανθρώπους ευπαθών ομάδων του πληθυσμού της περιοχής μας να είναι ασφαλείς, διευκολύνοντας την πρόσβαση τους στη χρήσιμη πληροφορία και με τον τρόπο αυτό και στην αυτονομία τους.
Η συγκεκριμένη δράση δεν έχει διαφημιστικούς σκοπούς και δεν προκύπτει κανενός είδους οικονομικό όφελος για κανέναν εμπλεκόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου