Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Συμμετοχή στο 4ο Σεμινάριο στο Βουνό-2016

Το «Σεμινάριο στο Βουνό», σύμφωνα και με την απόφαση της ολομέλειας μας, θα πραγματοποιηθεί φέτος, το διάστημα 21-22-23 Οκτωβρίου, στο καταφύγιο του Κτενίου, που βρίσκεται μόλις 20 λεπτά δρόμο από την Κοζάνη.
Το συγκεκριμένο καταφύγιο εκτός της ομορφιάς του χώρου, αλλά και του ευρύτερου τοπίου, της κοντινής του απόστασης, επιλέχθηκε από την ολομέλεια, καθώς ο Σύλλογος που το διαχειρίζεται μας το διαθέτει δωρεάν.
Θυμίζουμε στις/στους «νεότερες/ους» πως το σεμινάριο στο βουνό ξεκίνησε σαν μια ανάγκη καλύτερης γνωριμίας, δεσίματος και σύσφιξης των σχέσεων μας, ειδικά τώρα που έχουμε γίνει τόσες/οι πολλές/οι.
Το τριήμερο περιλαμβάνει βιωματική εκπαίδευση γύρω από τα θέματα που διαπραγματευόμαστε στην ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, εξορμήσεις στα γύρω μονοπάτια και φυσικά χαβαλέ, φαί, παρέα και μπύρες, στις εκτός σεμιναρίου ώρες!!!
(η συμμετοχή στις εκπαιδευτικές διαδικασίες του τριημέρου είναι υποχρεωτική)

Για το φετινό σεμινάριο δεν υπάρχει ουσιαστικό κόστος, καθώς το μόνο που θα πρέπει να καλύψουμε οικονομικά είναι οι προμήθειες για τα φαγητά που θα μαγειρέψουμε εκεί. Από τις προηγούμενες εμπειρίες, αυτό το κόστος μαζί με τα φαγητά, τα κρέατα για ένα ψήσιμο, τα ξύλα για τη θέρμανση μας, τα ποτά μας και ότι άλλο μπορεί να προκύψει, δεν θα ξεπεράσει τα 10 ευρώ το άτομο, για όλο το τριήμερο!!!

Όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στο σεμινάριο θα πρέπει να στείλουν, στο infokoz@arsis.gr, την επισυναπτόμενη φόρμα μέχρι μέχρι την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου.

Στις 19 Οκτωβρίου και για όσους δηλώσουν συμμετοχή, θα ακολουθήσουν νεότερες οδηγίες συντονισμού της μετακίνησης και της διαμονής μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και ότι άλλο χρειαστείτε στη διάθεση σας.

Θα περάσουμε τέλεια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου