Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για τη διάθεση «Τετραδίων του Μαθητή»

Η ΑΡΣΙΣ Κοζάνης θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για τη διάθεση σημαντικής ποσότητας «Τετραδίων του Μαθητή» του Εθνικού Τυπογραφείου, για τις ανάγκες των μαθητριών/τών του Ελεύθερου Σχολείου, αλλά και των παιδιών οι οικογένειες των οποίων αδυνατούν να στηρίξουν τη σχολική τους φοίτηση.
Η κίνηση αυτή, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, έρχεται να προστεθεί σε μια ευρύτερη δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών, που υλοποιήσαμε ολόκληρο το Σεπτέμβριο, με μεγάλη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας, μέσω της οποίας δόθηκαν, μέχρι σήμερα, σχολικά είδη σε 95 παιδιά. 
Το «Τετράδιο του Μαθητή» αποτελεί μια καινοτόμα πρωτοβουλία του Εθνικού Τυπογραφείου που αξιοποίησε το χαρτί που είχε περισσέψει, ως υπόλοιπο εργασιών και παρέμενε στις αποθήκες του.
Οι ανάγκες σε σχολικά είδη παραμένουν ολόκληρη τη σχολική χρονιά και οφείλουμε να βρισκόμαστε σε εγρήγορση. Όποιες/όποιοι επιθυμούν να στηρίξουν τη συγκεκριμένη δράση ή να ενημερωθούν περαιτέρω γι’ αυτήν, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2461049799, στο e-mail: infokoz@arsis.gr, στο δικτυακό χώρο arsiskozanis.blogspot.gr, στη σελίδα facebook.com/Arsis.Kozanis ή να επισκέπτονται την ΑΡΣΙΣ Κοζάνης στην οδό Αγίου Χριστοφόρου 6. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου