Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Εγγραφές στο Ελεύθερο Σχολείο της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης

Από σήμερα και για ολόκληρο το Σεπτέμβριο οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να εγγράψουν, δωρεάν, τα παιδιά τους στο Ελεύθερο Σχολείο της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης.
Το Ελεύθερο Σχολείο δημιουργήθηκε για να προσφέρει σ΄ όλους τους μαθητές από Α΄ Δημοτικού μέχρι Γ΄ Λυκείου υποστήριξη όποιων σχολικών μαθημάτων επιθυμούν. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς γίνονται διάφορες δημιουργικές δραστηριότητες, εκδρομές, προβολές ταινιών, δημιουργικά εργαστήρια, γνωριμία με τις δεξιότητες και κλίσεις των παιδιών, ομάδες επαγγελματικού προσανατολισμού και δράσεις που έχουν ως στόχο να ψυχαγωγήσουν και να ενθαρρύνουν τους μαθητές να γνωρίσουν και να μάθουν κι άλλα πράματα εκτός του σχολικού προγράμματος.
Σκοπός του Ελεύθερου Σχολείου είναι να κάνει τα παιδιά να δουν ότι είναι το κάτι άλλο. Εκείνο το κάτι άλλο που είναι ίδιο με το άλλο και δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν μεταξύ τους. Στηριζόμενο στις αρχές της ισότητας, της δικαιοσύνη, του δικαιώματος, του σεβασμού, και της αλληλοϋποστήριξης θέλει τα παιδιά να παίζουν και να γελούν, να συζητούν και να ακούν, να παλεύουν και να νικούν. Γιατί το Άριστα δεν είναι η έγνοια. Έγνοια είναι η παιδεία.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε να επισκέπτεστε την ΑΡΣΙΣ Κοζάνης στην οδό Αγίου Χριστοφόρου 6 (λίγο πιο κάτω από την Αίθουσα Τέχνης), καθημερινά 06:00-08:00 το απόγευμα ή να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2461049799, στο e-mail: infokoz@arsis.gr, στο δικτυακό χώρο arsiskozanis.blogspot.gr, ή μέσω της σελίδας facebook.com/Arsis.Kozanis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου