Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε η cross-visit επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας



Επιτυχώς ολοκληρώθηκε η cross-visit επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, μεταξύ 2 και 4 Μαΐου 2018, στο πλαίσιο του έργου ECOWASTE4FOOD, που έχει ενταχθεί και συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Interreg Europe, η οποία διοργανώθηκε από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας/Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τοπικούς φορείς (stakeholders) από τη Δυτική Μακεδονία.

Ο στόχος της επίσκεψης ήταν η παρουσίαση από τοπικούς φορείς (stakeholders) σχετικούς με το αντικείμενο του έργου, σε εκπροσώπους επιλεγμένων φορέων και επιχειρήσεων από την Αγγλία, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Πολωνία, καλών πρακτικών οικολογικής καινοτομίας για τη μείωση και αξιοποίηση των απορριμμάτων τροφίμων.

Από τη Δυτική Μακεδονία συμμετείχαν και παρουσίασαν τις πρακτικές τους οι Αγροτικός Συνεταιρισμός Οργάνωση Παραγωγών (Α.Σ.Ο.Π.) Βελβεντού «ΔΗΜΗΤΡΑ», ΑΡΣΙΣ Κοζάνης – Εθελοντική Κοινότητα Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Δράσης, ΔΙΟΣΚΟΥΡΙΔΗΣ ΟΕ, ΚΟΥΡΕΛΛΑΣ ΑΕ, Μ.Κ.Ο. ΜΠΟΡΟΥΜΕ, και η Ομάδα Αγελαδοτρόφων ΙΚΕ «ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ».

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου