Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Κάλεσμα συμμετοχής σε εργαστήριο γκραφίτι, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Recharge Your Batteries vol.2


Σας καλούμε να συμμετέχετε στο εργαστήριο γκραφίτι που θα πραγματοποιηθεί με τον συντονισμό της ομάδας 3ΜΚ, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, και ώρες 14:00 με 17:00, στο χώρο του ΟΣΕ Κοζάνης (δίπλα από την κεντρική αποθήκη), στο πλαίσιο του φεστιβάλ Recharge Your Batteries vol.2 που διοργανώνει η ομάδα SAN TEAM (Street Art In The Neighborhoods) της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης.  

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι' αυτό μην ξεχάσετε να δηλώσετε συμμετοχή μέσω της παρακάτω φόρμας:

https://forms.gle/w8Z5QENHd2TRXXGdA 

Θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε τη συμμετοχή σας.

Ηλικίες: Άνω των 12 ετών
Προτεραιότητα συμμετοχής θα δοθεί σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Οι 3ΜΚ είναι ένα καλλιτεχνικό δίδυμο με ευρηματικές εικαστικές αναφορές στο street art, την αρχιτεκτονική, την εικονογράφηση και τη χαρακτική. Με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα, ξεκίνησαν την κοινή τους πορεία το 2012 με την υπογραφή «3ΜΚ». Ανακαλύπτοντας συνεχώς νέες εμπνεύσεις και επιρροές, μεταμορφώνουν δημόσιους χώρους και έχουν συμμετάσχει σε πολυάριθμα φεστιβάλ και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Ελάτε να εκφραστείτε δημιουργικά γνωρίζοντας την τέχνη του γκραφίτι και δημιουργώντας ένα τελικό έργο μαζί με τους 3ΜΚ.

Η εκδήλωση «Recharge Your Batteries vol.2» θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της καμπάνιας Time To Move και την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης, του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ).

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Ανοιχτό Κάλεσμα φωτογράφων, για συμμετοχή σε έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Σημεία Φθοράς»

 


«Στην άμμο τα έργα στήνονται μεγάλα των ανθρώπων,

και σαν παιδάκι τα γκρεμίζει ο χρόνος με το πόδι»

Κώστας Καρυωτάκης

 

Η ομάδα SAN Team (Street Art Neighborhoods) της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όλους/ες τους φωτογράφους της πόλης – ερασιτέχνες και επαγγελματίες – να συμμετάσχουν στην έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Σημεία Φθοράς», η οποία θα φιλοξενηθεί στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Recharge Your Batteries vol.2», στην περιοχή του ΟΣΕ Κοζάνης, στις 19 Οκτωβρίου.

Η φθορά είναι μέρος της ύπαρξής μας, είναι μαρτυρίες της πορείας μας μέσα στον κόσμο. Αποτυπώνεται σε κτίρια, αντικείμενα, ανθρώπους, αναμνήσεις και όχι μόνο. Μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας, έχουμε τη δυνατότητα να «αιχμαλωτίσουμε» τα σημεία αυτής της φθοράς, αναδεικνύοντας την ομορφιά της αποσύνθεσης, της μετάβασης και της αλλοίωσης.

 

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 13 Οκτωβρίου συμπληρώνοντας τη φόρμα:

https://forms.gle/uRy4oA6LatXfrmqw7  

Μετά την καταλυτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής, μέλη της SAN Team θα έρθουν σε επικοινωνία μαζί σας για τον καλύτερο συντονισμό της εκδήλωσης.

 

Η εκδήλωση «Recharge Your Batteries vol.2» θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της καμπάνιας Time To Move και την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης, του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ).

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ομάδα SAN Team:

https://www.instagram.com/streetartneighborhoods/

https://www.facebook.com/Arsis.Kozanis