Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Ελευθερία» και party με την dj Goldova, σήμερα, στο φεστιβάλ «Recharge your Batteries»


Σας καλούμε, σήμερα, Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, από τις 17:00, στην πλατεία της Σκρ’κας να περιηγηθείτε στην έκθεση φωτογραφίας με θέμα: «Ελευθερία», στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Recharge your Batteries» που διοργανώνει η ομάδα Street Art in the Neighborhoods, της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, στο πλαίσιο της καμπάνιας Time to Move.

«Κάπου στο δρόμο, οι άνθρωποι σταμάτησαν να κυνηγούν τα όνειρά τους. Σταμάτησαν να φαντάζουν τι μοιάζει με την τέλεια ημέρα τους και άρχισαν να παραδίδουν την κυριαρχία στην καθημερινότητα, στα προβλήματα, στις αναποδιές, στην κοινωνία που τους είπε τι να κάνουν και πώς να ζήσουν».
«Ελευθερία η δύναμη, το δικαίωμα να ενεργείς, να μιλάς ή να σκέπτεσαι όπως επιθυμείς».
Τι είναι η ελευθερία; 
Είναι κάτι συγκεκριμένο ή κάτι υποκειμενικό; 

Στην έκθεση συμμετέχουν με έργα τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφοι της περιοχής, οι οποίοι/ες θα μας δείξουν πώς αντιλαμβάνονται οι ίδιοι/ες την έννοια της ελευθερίας, μέσω του φωτογραφικού τους υλικού.
Συγκεκριμένα και με αλφαβητική σειρά, συμμετέχουν οι:
Δημήτρης Βαβλιάρας
Βασιλική Γιαννοπούλου
Πάνος Κεφαλάς
Σοφία Κύρινα
Ana-Malina Marinescu
Μαρία Πλεξίδα
Νικόλαος Στάμκος
Εμμανουήλ Τσιάγιας

Και στις 21:30, θα χορέψουμε σε ρυθμούς ηλεκτρονικής μουσικής, electro pop και synth με την dj Goldova. 

Σας περιμένουμε εκεί, στην πολυαγαπημένη πλατεία της Σκ΄ρκας, να γνωριστούμε και να εμπνευστούμε κοινωνίες ελεύθερες, ενεργές και δημιουργικές. 

Δείτε το συνολικό πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ: https://arsiskozanis.blogspot.com/2023/10/recharge-your-batteries-street-art-in.html

Ελεύθερη Συμμετοχή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου