Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης: Απογευματινή παράσταση, ανοιχτή σε γονείς και εκπαιδευτικούς, του έργου «Ποιος είναι ο Δόκτωρ Κόρτσακ;», την Δευτέρα 16/11

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015 θα δοθεί μια απογευματινή παράσταση, ανοιχτή σε γονείς και εκπαιδευτικούς, του έργου «Ποιος είναι ο Δόκτωρ Κόρτσακ;» του σπουδαίου συγγραφέα Ντέιβιντ Γκρέιγκ σε σκηνοθεσία της Άννας Μιχελή στις 19.00 στην Αίθουσα Τέχνης. Πρόκειται για μια συμπαραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης με το Θέατρο Πόρτα, που έχει υπηρετήσει το θέατρο για παιδιά και νέους έχοντας γράψει ιστορία στη χώρα μας.

Η παράσταση πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Συνήγορου του Παιδιού και της UNICEF.

Μετά την παράσταση θα ακολουθήσει συζήτηση του κοινού με την Ξένια Καλογεροπούλου που θα βρίσκεται μαζί μας στην Κοζάνη, την σκηνοθέτιδα Άννα Μιχελή και τον Γιώργο Μόσχο, από τον Συνήγορο του Παιδιού. Επίσης στη συζήτηση θα συμμετέχει ο Δήμος Κοζάνης με την ψυχολόγο και δ/ντρια της δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού του δήμου Κοζάνης Ευαγγελία Μαστοροδήμου και εκπρόσωπος από τη μη Κυβερνητική οργάνωση Αρσις παράρτημα Κοζάνης. Τη συζήτηση θα συντονίζει η Ελένη Δημοπούλου, καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης.

Επισυνάπτουμε την επιστολή του Γιώργου Μόσχου, Βοηθό Συνήγορο του Πολίτη για τα Δικαιώματα του Παιδιού. (http://www.0-18.gr/gia-paidia/poioi-es-eimaste)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου