Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας


Μετά την καταστροφή που προκάλεσαν οι πυρκαγιές δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και ενώνουμε και τις δικές μας δυνάμεις με το κίνημα αλληλεγγύης που ξεπηδά από κάθε μέρος της χώρας.

Μαζί με τα όποια πράγματα μπορούμε να διαθέσουμε εμείς, απευθύνουμε κάλεσμα για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας, η οποία θα διατεθεί στον «Ο Άλλος Άνθρωπος-Κοινωνική Κουζίνα για όλους» για να στηριχθεί η μεγάλη του προσπάθεια στην περιοχή.

Συγκεκριμένα συγκεντρώνουμε:

κριθαράκι,
κοφτό μακαρονάκι,

μπαχαρικά,
λάδι,
νερά,
μεγάλες μαύρες σακούλες,

μικρές σακούλες με χερούλια,

χαρτί κουζίνας,

μάσκες,
πούλβο,
σκυλοτροφή.

Η παράδοση των ειδών πρώτης γίνεται καθημερινά (10:00-20:00) στο Σπίτι της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, στο πλακόστρωτο δρομάκι που κατηφορίζει από την Αίθουσα Τέχνης προς τα Αλώνια.

Παράλληλα, διεκδικούμε και απαιτούμε από τους υπευθύνους εκείνες τις απαραίτητες δεσμεύσεις πως αυτή η καταστροφή θα είναι η τελευταία, πως θα ληφθούν όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα για την πρόληψη και την προστασία των δασών και των ανθρώπων και πως δεν θα μείνει κανένας άνθρωπος μόνος του, που δεν θα στηριχθεί, ώστε να μπορέσει να πάρει τη ζωή του πίσω.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση μπορεί να αντλήσετε μέσω του τηλεφώνου 2461049799, του e-mail: infokoz@arsis.gr, ή μέσω των σελίδων www.facebook.com/Arsis.Kozanis & www.instagram.com/arsiskozanis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου