Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Δηλώσεις συμμετοχής στο εργαστήριο «Πώς να φτιάξετε τα δικά σας κερομάντηλα τροφίμων (beeswaxwraps)» του Arts & Crafts Festival Vo1


Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, από 12:00 έως 14:00, στο πλαίσιο του Arts & Crafts Festival Vol1, που θα υλοποιηθεί στην αυλή του Σπιτιού της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, το The Ramma-χειροποίητα έργα, σας καλεί στο εργαστήριο «Πώς να φτιάξετε τα δικά σας κερομάντηλα τροφίμων (beeswaxwraps)».

Ένα οικολογικό workshop, για να πετάξετε τη μεμβράνη περιτυλίγματος τροφίμων από την κουζίνα σας, μια και καλή. Μαζί θα μάθουμε πώς να δίνουμε αξία σε ένα παλιό βαμβακερό ύφασμα, αντικαθιστώντας  τη χρήση του σε κερομάντηλο για την προστασία και την αποθήκευση του σνακ μας, ή του φρούτου μας. Μια πρόταση οικολογική που καταργεί τις πλαστικές συσκευασίες τροφίμων.

Σας περιμένουμε να αλλάξουμε μαζί συνήθειες φιλικές προς το περιβάλλον!

Δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, εδώ: https://docs.google.com/forms/d/1lvHmEG1iBg49KnZq0sLlzpw1el2LJrjDEChmcx8MZx8/edit 
 
Όλες οι δράσεις του Arts & Crafts Festival Vol1 θα γίνουν σε ανοιχτό χώρο και θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή συνωστισμού.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου