Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

«Φαντάσου την Πόλη»: Κάλεσμα εθελοντών


Αρχές Οκτώβρη η αποθήκη απέναντι από την αποβάθρα του σιδηροδρομικού σταθμού ξαναλειτουργεί. Αυτή τη φορά όμως δε θα φιλοξενεί προϊόντα ή αντικείμενα αλλά όραμα, φαντασία και όνειρα. Η έκθεση «Φαντάσου την Πόλη –Κοζάνη 2013» θα διαρκέσει από τις 4 έως 13 Οκτωβρίου και θα συμπληρώνεται από διαλέξεις, δρώμενα και παρεμβάσεις σε όλη την πόλη της Κοζάνης.

Χρειαζόμαστε όμως υποστήριξη για την πραγματοποίηση αυτών των δράσεων. Κάνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, να συνδράμουν και να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία που θα προτείνει νέους τρόπους επικοινωνίας και βίωσης της πόλης.
Χρειαζόμαστε βοήθεια σε δύο βασικούς τομείς: την επίβλεψη των εκθέσεων και την υλοποίηση ειδικών κατασκευών. Στις επόμενες μέρες το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στις σελίδες μας στο διαδίκτυο (www.facebook.com/PhantasouTinPoliKozani2013 και http://wedoimaginekozani.wordpress.com ) και στα τοπικά ΜΜΕ ενώ μια πιο αναλυτική παρουσίασή του θα γίνει το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα στο χώρο που βρίσκεται δίπλα από την είσοδο της βιβλιοθήκης (πρώην κατάστημα «Σμαράγδα»).
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα: 6944513931 (Σκόρδας Στέλιος) και 6944737992 (Αντιγόνη Μητούλη) και στο e–mail: imaginethecitykozani@gmail.com για πληροφορίες ή δήλωση συμμετοχής.
Προσπαθούμε κάτι ξεχωριστό για την πόλη της Κοζάνης και θα σας θέλαμε κοντά μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου