Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Ξύλινες κατασκευές στις γαλλικές ακτές

Χώρα: Γαλλία
Οργάνωση: Concordia France
Κωδικός Workcamp: CONC 211
Όνομα Workcamp: LES ARESQUIERS (mediterannée)
Τοποθεσία Workcamp: Vic la Gardiole (στις ακτές της Μεσογείου, 20 χιλιόμετρα από το  Montpellier)
Σταθμοί: Σταθμός Τρένου Frontignan / Αεροδρόμιο Montpellier.
Είδος Εργασίας: RENO, ENVI (Renovation, Environment)
Ημερομηνία έναρξης: 22/4/2014
Ημερομηνία λήξης: 11/05/2014
Συνολικός αριθμός των εθελοντών: 10  (2 ελεύθερες θέσεις)
Γλώσσες: Αγγλικά
Inscription Fee: 50 ευρώ
Ηλικίες: 18-99
Κόστος διαμονής και διατροφής: 0 ευρώ (καλύπτονται από το πρόγραμμα). Δεν καλύπτεται κόστος ταξιδιού.

Πληροφορίες / δηλώσεις συμμετοχής: outgoing@citizensinaction.gr & https://www.facebook.com/CitizensInAction/app_127087913984159

Γενική Περιγραφή: Τα τελευταία 10 χρόνια η Concordia France, σε συνεργασία με τον τοπικό συνεργάτη Amitié Cévenole, έχει δημιουργήσει πολλά εθελοντικά project στην περιοχή. Η Amitié Cévenole ( http://www.amitiecevenole.com  )είναι μια μη κερδοσκοπική δομή που φιλοξενεί παιδιά για λίγες μέρες (συνήθως τους καλοκαιρινούς μήνες). Οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται πολύ κοντά στη θάλασσα και χρειάζονται βελτίωση και επιδιορθώσεις. Οι εθελοντές/ντριες θα βοηθήσουν στις σχετικές εργασίες, αλλά θα απολαύσουν επίσης τις χαρές της θάλασσας και την εξερεύνηση της γύρω περιοχής.

Περιγραφή εθελοντικής εργασίας: Η ομάδα των εθελοντών/ντριών που θα αποτελείται από 10 εθελοντές/ντριες από όλο των κόσμο, θα μάθουν να κανουν κατασκευε΄ς με ξύλο. Θα βοηθήσουν στην επιδιόρθωση ενός μικρού ξύλινου κτηρίου των εγκαταστάσεων και θα φτιάξουν αυτοσχέδια ξύλινα έπιπλα για κάποιους χώρους των εγκαταστάσεων. Η ασφάλεια στις ώρες εργασίας των εθελοντών/ντριών καλύπτεται πλήρως από το πρόγραμμα.

Διαμονή και διατροφή: Σε ενα απο τα κτήρια των εγκαταστάσεων που χρησιμοποιείται ως ξενώνας για τα παιδιά τους καλοκαιρινούς μήνες. Η διαμονή και η διατροφή καλύπτονται πλήρως από το πρόγραμμα.

αναδημοσίευση από: http://www.citizensinaction.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου