Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Μουσική Βραδιά στο Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης

Tο Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης προσκαλεί όλους την Πέμπτη 09 Ιανουαρίου, στις 08:30 το βράδυ, στο χώρο του (Πλακοπίτη 11, κτίριο 40 μάρτυρες) σε μια βραδιά με ζωντανή μουσική, συλλογική κουζίνα και καλή διάθεση.
Στο μουσικό μέρος της βραδιάς ο σαξοφωνίστας Αργύρης Γκαγκασούλης παρουσιάζει τους ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ, οι οποίοι αποτελούνται από τους: Φώτη Τσιοτίκα (κλαρίνο), Βασίλη Ώττα (τρομπέτα), Δημήτρη Τσιοτίκα (κρουστά), Γιάννη Γκαγκαράτσο (μπουζούκι), Στέλιο Γκαραμούζη (πλήκτρα) και Δημήτρη Καρακώστα (φωνή). Έκτακτη συμμετοχή ο Κώστας Μπαλατσούκας.
Σήμερα, που οι πολίτες της χώρας βιώνουν τις καταστροφικές συνέπειες της οικονομικής κρίσης, σήμερα, που οι ανασφάλιστοι πολίτες πληθαίνουν με ραγδαίους ρυθμούς, η λειτουργία του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης έρχεται να διεκδικήσει καλύτερες συνθήκες υγείας για όλους και να προσφέρει υπηρεσίες σε όσους δεν έχουν πρόσβαση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Στην προσπάθεια αυτή οι φωνές όλων πρέπει να ενωθούν για να στηριχθεί η προσπάθεια, για να διεκδικήσουμε δυναμικότερα. Περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης μπορείτε να βρείτε στο τηλέφωνο 24610 42257, καθημερινά από 5:00μ.μ. έως 9:00μ.μ., στη διεύθυνση Πλακοπίτη 11 (κτίριο 40μάρτυρες), στη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας: koinwniakoz@gmail.com και στο facebook/KoinwnikoIatreioKozanis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου