Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Spring in Berlin

Χώρα: Γερμανία
Οργάνωση: VJF
Κωδικός Workcamp: VJF 3.2
Όνομα Workcamp: Berlin Spring
Τοποθεσία Workcamp: Berlin
Είδος Εργασίας: RENO, MANU (Renovation, Manual Work)
Ημερομηνία έναρξης: 14.04.2014
Ημερομηνία λήξης: 26.04.2014
Συνολικός αριθμός των εθελοντών: 12 (2 ελεύθερες θέσεις)
Γλώσσες: Αγγλικά
Inscription Fee: 50 ευρώ
Ηλικίες: 18-99
Κόστος διαμονής και διατροφής: 0 ευρώ (καλύπτονται από το πρόγραμμα). Δεν καλύπτεται κόστος ταξιδιού.

Πληροφορίες / δηλώσεις συμμετοχής: outgoing@citizensinaction.gr & https://www.facebook.com/CitizensInAction/app_127087913984159
 
Περιγραφή εθελοντικής εργασίας: Η μη  κερδοσκοπική οργάνωση VJF διατηρεί κάποιες εγκαταστάσεις στα οποία υποδέχεται εθελοντές και τους παρέχει μαθήματα γερμανικών καθόλη τη διάρκεια του έτους. Κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου workcamp όμως οι εθελοντές/ντριες δε θα κάνουν μαθήματα ξένων γλωσσών στο κέντρο εκμάθησης, αλλά πρέπει να το προετοιμάσουν  για την επόμενη σεζόν. Το κέντρο απαιτείται εργασίες καθαρισμού της αυλής (όπως πχ από τα συσσωρευμένα φύλλα). Η τραπεζαρία χρειάζεται επίσης κάποιες εργασίες ανακαίνισης. Στο ελεύθερο τους χρόνο οι εθελοντές/ντριες θα μπορούν  να επισκέπτονται την πόλη του Βερολίνου αλλά και τις γύρω περιοχές.

Διαμονή και διατροφή: Η ομάδα των εθελοντών/ντριών θα διαμένει σε θερμαινόμενα bungalows (ανά 4-6 άτομα). Τα bungalows είναι εξοπλισμένα με δικό τους μπάνιο, με ντους και τουαλέτα. Θα πάρετε κλινοσκεπάσματα στο κατάλυμα, οπότε δεν υπάρχει ανάγκη να φέρετε μαζί σας ούτε υπνόσακο. Η διαμονή και η διατροφή καλύπτονται πλήρως από το πρόγραμμα.

αναδημοσίευση από: http://www.citizensinaction.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου