Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Συγκέντρωση Σχολικών Ειδών

ΣΥΝΤΑΓΗ για μια όμορφη σχολική χρονιά 
ΥΛΙΚΑ 
Σχολική τσάντα για να χωρέσουνε (κουβαλήσουμε) τα όνειρα μας 
Τετράδια για να γράφουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας 
Σβήστρα για να διορθώνουμε τα λάθη και τα ορνιθοσκαλίσματα μας 
Μπλοκ ζωγραφικής για να ζωγραφίσουμε τον κόσμο μας 
Μαρκαδόρους & μπογιές για να τον βάψουμε με χρώματα ζωηρά 
Προετοιμασία
Ανακατεύουμε καλά όλα τα παραπάνω, προσθέτουμε πλατύ χαμόγελο, αγάπη και αποδοχή και πασπαλίζουμε με μπόλικη διάθεση και μια μεγάλη αγκαλιά!!!
Σερβίρουμε με το πρώτο κουδούνι....

Η συλλογή σχολικών ειδών για τα παιδιά του Ελευθέρου Σχολείου και όχι μόνο άρχισε, στον πλακόστρωτο δρόμο της Αγ. Χριστοφόρου, στον αριθμό 6. Καθημερινά 06:00 με 08:00 το απόγευμα για ολόκληρο το Σεπτέμβριο, αλλά κρατήστε ως ιδιαίτερα σημαντικές τις δυο πρώτες εβδομάδες του μήνα, μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία και θα πρέπει να δώσουμε τον μεγαλύτερο όγκο των σχολικών ειδών.

Η συμμετοχή και η αλληλεγγύη είναι που μας αναγκάζουν για πέμπτη χρονιά φέτος, παράλληλα με τις άλλες δράσεις για την προστασία του παιδιού, να ξεκινήσουμε και την προσπάθεια συλλογής σχολικών ειδών για παιδιά που οι οικογένειές τους μαστίζονται απ’ την κρίση κι αδυνατούν να στηρίξουν τη σχολική φοίτηση των παιδιών τους.
Η συμμετοχή όλο και περισσότερων από μας στην προσπάθεια αυτή είναι απαραίτητη, αφού και φέτος, δυστυχώς, η κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα, αλλά και οι αντιξοότητες που βιώνουν χιλιάδες παιδιά στη χώρα μας, χειροτερεύουν.
Παρακαλούμε επίσης τους εργαζόμενους εκπαιδευτικούς και διευθυντές των δημοσίων σχολείων να μας αναφέρουν τυχόν αδυναμίες που θα εντοπίσουν σε οικογένειες παιδιών να προμηθευτούν σχολικά, για να τους προμηθεύσουμε με είδη που θα συγκεντρωθούν.
Περισσότερες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη δράση, μπορείτε να αναζητήσετε στο τηλέφωνο 2461049799, στο e-mail: infokoz@arsis.gr, στο δικτυακό χώρο arsiskozanis.blogspot.gr, ή μέσω της σελίδας facebook.com/Arsis.Kozanis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου