Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Ευχαριστήριο στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης

Η ΑΡΣΙΣ Κοζάνης θα ήθελε να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης για μια ιδιαίτερα επιτυχημένη και ζεστή συνεργασία που αναπτύχθηκε όλη τη χρονιά που διανύουμε.
Συγκεκριμένα το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης:

Φιλοξένησε, δωρεάν, στα «εργαστήρια θεάτρου για παιδιά και εφήβους», μαθητές του Ελεύθερου Σχολείου.
Φιλοξένησε με διακριτικότητα ένα ιδιαίτερο θεατρικό εργαστήριο για παιδιά των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες.
Στα πλαίσια της παράστασης του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. σε συνεργασία με το θέατρο ΠΟΡΤΑ «Ποιος είναι ο Δόκτωρ Κόρτσακ;», του Ντέιβιντ Γκρέιγκ, συνεργαστήκαμε στο γενικότερο εκπαιδευτικό project για τα σχολεία της πόλης, όσο και στην ανοιχτή για το κοινό παράσταση και στην όμορφη κουβέντα που ακολούθησε με την ίδια την Ξένια Καλογεροπούλου και τον Συνήγορο του Παιδιού.
Ήταν δίπλα μας όποτε χρειαστήκαμε εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη για εκδηλώσεις και δράσεις.
Αξίζει, τέλος, να αναφερθεί πως το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης φιλοξενεί πάντα, δωρεάν, στις παραστάσεις του έναν αριθμό μαθητών του Ελεύθερου Σχολείου ή άπορων οικογενειών.
Η συνεργασία αυτή μετατρέπει σε πράξη την πίστη μας ότι ο πολιτισμός προάγει την αλληλεγγύη και ότι η αλληλεγγύη προϋποθέτει τον πολιτισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου