Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Αποτελέσματα Ολομέλειας Απριλίου

Ολομέλεια Απριλίου
04.04.2016

Θέματα που συζητήθηκαν:






  1. Αναζήτηση «δανείου» από την υπόλοιπη ΑΡΣΙΣ για κάλυψη του κόστους σύνδεσης της τηλεθέρμανσης του νέου κτιρίου, καθώς με τις προσαυξήσεις το κόστος της δόσης ανεβαίνει συνεχώς.
  2. Το Εαρινό Παζάρι θα υλοποιηθεί στις 15-16-17 Απριλίου. Θα γίνουν επαφές με επιχειρήσεις της πόλης για προσφορά αντικειμένων προς πώληση στο παζάρι μας. Παράλληλες δράσεις:
  3. Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής: «Βγες από το αυγό σου»
  4. Ζωγραφική αυγών: «Κάτσε στα αυγά σου και κάνε τη ζωγραφιά σου»
  5. Παιχνίδι κυγηγιού του χαμένου αυγού: «Χάσαμε τα αυγά και τα πασχάλια»
  6. Συνεννόηση με εθελοντές για να δηλώσουν συμμετοχή στις βάρδιες του παζαριού
  7. Συγκρότηση της ομάδας διαχείρισης και ανταλλαγής μεταχειρισμένων επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών. Εκκαθάριση της αποθήκης στην αυλή της ΑΡΣΙΣ και της αποθήκης που συγκεντρώναμε μέχρι πρόσφατα τα ογκώδη αντικείμενα και μεταφορά τους στο νέο χώρο που μας παραχωρήθηκε.
  8. Διαχείριση της μεγάλης ποσότητας των σαμπουάν, αρωμάτων κ.α. που αποστέλλει το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.
  9. Η εκδρομή του Ελεύθερου Σχολείου θα γίνει την Κυριακή 15 Μαΐου, αναζήτηση του προορισμού.
  10. Πρόταση για διοργάνωση μαθημάτων σκακιού στους μαθητές του Ελεύθερου Σχολείου.
  11. Live την Πέμπτη 7 Απριλίου με τους Bride on Wheels σε συνεργασία με τους φοιτητές από το Αυτόνομο Στέκι του ΤΕΙ Κοζάνης.
  12. Κυριακάτικο Καφενείο στις 24 Απριλίου, πρόταση για μουσική στους Aptalica.
  13. Προγραμματισμός της πρώτης οργανωτικής συνάντησης του 5ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Κοζάνης, για αμέσως μετά το Πάσχα.
  14. Σχεδιασμός project για τους μαθητές του Ελεύθερου Δημοτικού και Γυμνασίου με θέμα τη σχέση μας με τα ζώα και την ανακύκλωση.
  15. Διάθεση των 10 δωρεάν εισιτηρίων για την παράσταση «Κοκκινοσκουφίτσα», του Μικρού Θεάτρου Λάρισας σε παιδιά των πρώτων τάξεων του Ελεύθερου Δημοτικού και συνοδεία στην παράσταση.
  16. Απολογισμός των δράσεων που υλοποιήθηκαν στη Λευκόβρυση
  17. Προγραμματισμός επόμενων δράσεων αναφορικά στους πρόσφυγες και διερεύνηση δυνατότητας δημιουργίας ξενώνα απροστάτευτων παιδιών, σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες του ΟΗΕ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου