Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Γίνε εσύ ο Άι Βασίλης

Αγαπητέ Αι Βασίλη...
Φέτος γινόμαστε εμείς Αι Βασίληδες των παιδιών που δε θα βρουν δώρο κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους.
Με τρεις απλές κινήσεις προσφέρουμε χαρά στα παιδιά που τη χρειάζονται περισσότερο:
1.    Πηγαίνουμε στο δέντρο των ευχών και διαλέγουμε το γράμμα ενός παιδιού,
2.    Αγοράζουμε το δώρο του παιδιού και
3.    Το παραδίδουμε στο χώρο της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης
Τα παιδιά είναι μαθητές της Α΄ της Β΄ και της Γ΄ Δημοτικού των σχολείων της πόλης μας, οι οικογένειες των οποίων αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες.
Τα γράμματα των παιδιών επιλέχθηκαν από τους δασκάλους τους.
Το δέντρο των ευχών θα βρίσκεται για ολόκληρη την εβδομάδα και μέχρι τα Χριστούγεννα, μετά τις 6 το απόγευμα, κάτω από το ρολόι της κεντρικής πλατείας της Κοζάνης.
Η περισυλλογή των δώρων θα γίνεται στο Σπίτι της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης.
Τα ξωτικά της ΑΡΣΙΣ θα φροντίσουν, διακριτικά, να φτάσει το δώρο στους γονείς του παιδιού.

Λίγα περισσότερα λόγια για την πρωτοβουλία…
Η πρωτοβουλία, η οποία σημειώνουμε δεν είναι πρωτότυπη, αφορά στην υλοποίηση της δράσης «Γίνε εσύ ο Άι Βασίλης» που μοναδικό στόχο έχει την ανακούφιση και στήριξη των παιδιών, οι οικογένειες των οποίων αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες και γίνεται με τη συνεργασία και τη στήριξη της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης.
Η πρωτοβουλία αυτή έχει ως βάση ένα απλό γράμμα που έγραψαν οι μαθητές της Α’ Β’ και Γ’ Δημοτικού της πόλης, στο οποίο εξέφρασαν την επιθυμία τους προς τον Άι Βασίλη. Με τη βοήθεια των διδασκόντων τα γράμματα αυτά αξιολογήθηκαν και με αυστηρό ορό την ανωνυμία και τη διακριτικότητα θα τα βρείτε αναρτημένα στο «Δέντρο των Ευχών» που έχουν ετοιμάσει και έχουν στήσει τα ξωτικά της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης στην κεντρική πλατεία. Τα γράμματα των υπόλοιπων παιδιών επιστράφηκαν στους γονείς τους από τους διδάσκοντες.
Φροντίσαμε τα δώρα που θα ζητήσουν τα παιδιά να είναι δημιουργικά, έξυπνα, διαφορετικά, που θα μπορούσαν να φτιαχτούν από τα «χέρια» του Άι Βασίλη και όχι πανάκριβες ηλεκτρονικές συσκευές.
Τα δώρα θα συγκεντρωθούν στο σπίτι της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης και στη συνέχεια διακριτικά, τα ξωτικά της ΑΡΣΙΣ θα τα παραδώσουν στους γονείς των παιδιών, ώστε να δοθούν από τους γονείς τους στα παιδιά.

Τα βήματα για να γίνεις Άι Βασίλης
1.    Πάρε ένα γράμμα ενός παιδιού από το Δέντρο των Ευχών
2.    Αγόρασε το δώρο που ζητάει το παιδί (μη φοβάσαι η αξία του δώρου δεν είναι μεγάλη)*
3.    Στη σακούλα του δώρου τοποθέτησε το γράμμα που πήρες από το Δέντρο των Ευχών, ώστε να ξέρουμε για ποιο παιδί προορίζεται
4.    Φέρε το δώρο σου στο Σπίτι της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης (Αγίου Χριστοφόρου 6, στο πλακόστρωτο λίγο πιο κάτω από την Αίθουσα Τέχνης, μέχρι την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου)

*Αν αγοράσεις το δώρο από τα καταστήματα παιχνιδιών Funny Bunny, μπορείς να εξασφαλίσεις έκπτωση 20% επί της αρχικής τιμής, την οποία θα εξαργυρώσεις με δωροεπιταγή, στις επόμενες αγορές σου!!!

Η δράση υποστηρίζεται από τους "Κουμπαράδες Χριστουγέννων για τα παιδιά" του «Άρχοντας Κοζανίτης».


Για περισσότερες πληροφορίες και τρόπους να γίνεται Άι Βασίλης, μπορείτε να επικοινωνείτε με το 2461049799.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου