Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Η ταινία «Μια πορνογραφική σχέση» του Φ. Φοντέιν, την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, από την Κινηματογραφική Ομάδα της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης


Η θεματική που απασχολεί την Κινηματογραφική Ομάδα της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης τον μήνα Φεβρουάριο, είναι: «Ο ερωτικός κινηματογράφος». Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, στις 20:30, στο Σπίτι της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, θα προβληθεί η τρίτη ταινία της θεματικής και συγκεκριμένα η «Μια πορνογραφική σχέση», Γαλλία, 1999, σκηνοθεσία Φρεντερίκ Φοντέιν.

Λίγα λόγια για την ταινία
Το 1999 η ταινία «Μία πορνογραφική σχέση» του Φρεντερίκ Φοντέιν έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες αποσπώντας βραβεία και διθυραμβικές κριτικές.
Ένας άνδρας και μία γυναίκα συναντιούνται στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου για να εκπληρώσουν μία σεξουαλική φαντασίωση. Δεν ξέρουν ο ένας το όνομα του άλλου. Το μόνο που επιθυμούν είναι μία καθαρά σαρκική σχέση. Όμως η μία συνάντηση διαδέχεται την άλλη. Τώρα πια τους ενώνει κάτι πέρα από το σεξ.
Τι είναι πιο τρομακτικό; Το να πραγματοποιήσεις μία ανομολόγητη ερωτική φαντασίωση ή το να τολμήσεις να «απογυμνωθείς» στα μάτια του άλλου;

Το Σπίτι της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης βρίσκεται στην οδό Αγίου Χριστοφόρου 6, στο πλακόστρωτο λίγο πιο κάτω από την αίθουσα τέχνης. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2461049799, στο e-mail: infokoz@arsis.gr, στο δικτυακό τόπο: http://arsiskozanis.blogspot.gr, ή μέσω της σελίδας www.facebook.com/Arsis.Kozanis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου