Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Πρώτες φωτό από το No Future!



Σκηνοθετεί ο Παντελής Φλατσούσης.
Πώς σκέφτομαι τον εαυτό μου στο μέλλον;  Πώς ονειρεύομαι το μέλλον μου; Μέσα σε τι κόσμο; Πώς ονειρεύομαι την κοινωνία στην οποία θα ζήσω, θα πραγματοποιήσω τα όνειρά μου; Τι δυνατότητες μου δίνει αυτή η κοινωνία; Τι μπορώ να κάνω για να την αλλάξω; Και πού, σε ποιόν τόπο, θα ζω; Στην Κοζάνη; Στην Αθήνα; Στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό;

Η Ομάδα Εφήβων και Νέων του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης μετά την παρουσίαση της μουσικής παράστασης «Και άλλαξε το δέρμα της η γη», σε σκηνοθεσία Ελένης Ευθυμίου, στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (Ιούλιος 2017) και το Θεατροδρόμιο της Κοζάνης (Σεπτέμβριος 2017), επιλέγει φέτος να παρουσιάσει το θεατρικό ντοκιμαντέρ NO FUTURE! σε σκηνοθεσία Παντελή Φλατσούση. Βασικός της στόχος είναι να συνεχίσει και φέτος την δυναμική πορεία της τόσο εντός όσο και εκτός Κοζάνης, εντασσόμενη στο δυναμικό και εξωστρεφές πρόγραμμα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης και του καλλιτεχνικού του συμβούλου Λευτέρη Γιοβανίδη.

Το NO FUTURE! είναι ένα project θεάτρου ντοκουμέντο. Μέσα από κείμενα-συνεντεύξεις των ίδιων των εφήβων, αλλά και ενηλίκων, διερευνά τα όνειρα, τις δυνατότητες και τις επιθυμίες των σημερινών εφήβων της Κοζάνης. Οι ίδιοι οι έφηβοι παρουσιάζουν τον κόσμο που θα ήθελαν, αυτά που φοβούνται, το μέλλον που επιθυμούν, τον εαυτό τους όπως είναι και όπως τον ονειρεύονται.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου