Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι -46χρονη βρέθηκε μαχαιρωμένη


Αλιεύει η Αλεξία Τσούνη/ Προλογίζει η Κατερίνα Πράπα

Μακραίνει κι άλλο η τραγική λίστα των γυναικοκτονιών στη χώρα μας, καθώς θρηνούμε μία ακόμη γυναίκα, αυτή τη φορά στο Κουκάκι.  Κάθε μέρα ξυπνάμε με τον φόβο σαν σκιά μιας ακόμα απώλειας. Απαιτούμε, επιτέλους, άμεση και ουσιαστική ανταπόκριση από την κοινωνία, απαιτούμε δικαιοσύνη για ένα ακόμα θύμα του πατριαρχικού συστήματος, και για όλα τα θύματα που υπήρξαν. Η έμφυλη βία δεν είναι αποκύημα της φαντασίας μας είναι ένα απροσμέτρητο και καθημερινό φαινόμενο βγαλμένο από τον πυρήνα της πατριαρχίας. 

Ακόμη μία γυναικοκτονία συγκλονίζει τη χώρα, καθώς 46χρονη βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στο διαμέρισμά της, στο Κουκάκι, στην οδό Ματρόζου.

Την άτυχη γυναίκα βρήκε αναίσθητη ο γιος της με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι, τη νύχτα Πέμπτης προς Παρασκευή, όπως μεταδίδει το MEGA.

Ο γιος της 46χρονης κάλεσε το ΕΚΑΒ, ωστόσο η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή, με τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο να δίνουν εντολή ώστε να μην γίνει διακομιδή, προκειμένου να έρθει ιατροδικαστής. Σημειώνεται ότι μόλις έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί βρήκαν την γυναίκα νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Δράστης φέρεται να είναι ο σύζυγος της 46χρονης ο οποίος και αναζητείται. Εξάλλου, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, υπάρχουν μαρτυρίες από την περιοχή ότι η γυναίκα ήταν θύμα ενδοοιγενειακής βίας.

Πηγή: https://www.iefimerida.gr/ellada/koykaki-nea-gynaikoktonia-46hroni-mahairomeni?fbclid=IwAR3taw5Z6WuC86bw8VzKS4sDtBoH0HmNOOlIjuQXfBuRyfGj7kyVrqxP_lA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου