Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Ημερίδα: «Ο ρόλος των φορέων ψυχικής υγείας και της κοινωνίας των πολιτών στην ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας»

Ο Δήμος Κοζάνης σας προσκαλεί στην ημερίδα διαλόγου: «Ο ρόλος των φορέων ψυχικής υγείας και της κοινωνίας των πολιτών στην ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας» που διοργανώνει Εταιρεία Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αποκατάστασης – Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, την Παρασκευή 10/02/2023, 09:00-14:00, στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης.

Σκοπός της ημερίδας είναι να αναδείξει τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και να αποτελέσει το έναυσμα για την ανάπτυξη συνεργειών ανάμεσα στους φορείς ψυχικής υγείας, την κεντρική διοίκηση, την τοπική αυτοδιοίκηση, την κοινωνία των πολιτών και τους παραγωγικούς φορείς, ώστε να ενισχυθούν τα κοινωνικά και υποστηρικτικά δίκτυα, με δράσεις και υπηρεσίες προς όφελος του κοινού καλού του τόπου.

Συνέργειες οι οποίες θα ξεκινούν από τη διερεύνηση των ιδιαίτερων τοπικών κοινωνικών αναγκών και θα φτάνουν μέχρι τη διεκδίκηση και την αξιοποίηση περισσότερων και πιο στοχευμένων πόρων, θέτοντας τις προϋποθέσεις και τις βάσεις ανάπτυξης, εξέλιξης και καινοτομίας, σε μία Περιφέρεια της Ελλάδας που πραγματικά τα έχει ανάγκη όσο ποτέ. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου