Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Συγκέντρωση Φοιτητικών Συλλόγων Κοζάνης: Την Παρασκευή 3 Μαρτίου καλούμε σε καθιστική διαμαρτυρία στις 12:30 στη σχολή μας και σε συγκέντρωση στις 18:00 στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης


 Όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή!

Το προδιαγεγραμμένο έγκλημα δεν θα συγκαλυφθεί!

Βράζουμε από οργή! Νεκροί φοιτητές!

Ήταν ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα με ενόχους το κράτος και την εταιρία.

Για τα κέρδη τους θυσιάστηκαν ζωές νέων ανθρώπων. Γιατί η πολιτική τους υπολογίζει ως «κόστος» την ασφάλεια των επιβατών. Γιατί βάζουν τα κέρδη τους πάνω από τις ανθρώπινες ζωές!

Μας εξοργίζουν η ψευτιά και τα κροκοδείλια δάκρυα! Οι διαχρονικές ευθύνες όλων των κυβερνήσεων ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματικές: Έχουν βάλει την υπογραφή τους στη πολιτική της απελευθέρωσης των μεταφορών, των ιδιωτικοποιήσεων, στα 50 εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο στη συγκεκριμένη εταιρία και την ίδια ώρα να επικρατεί τραγική υποβάθμιση των υποδομών, υποστελέχωση και εντατικοποίηση της εργασίας την ίδια ώρα που αγνοούνταν από επιλογή οι κραυγές των εργαζομένων για το «δυστύχημα που έρχεται…».

Η οργή μας, ΤΩΡΑ να μετατραπεί σε αγώνα!

Χαιρετίζουμε τη συγκινητική ανταπόκριση χιλιάδων φοιτητών στις πρωτοβουλίες και δράσεις αλληλεγγύη, στις μαζικές κινητοποιήσεις που οργάνωσαν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι σε όλη τη χώρα!

Αυτός είναι ο μοναδικός σίγουρος δρόμος ώστε να αποδοθούν πραγματικά ευθύνες, ώστε να μη συγκαλυφθεί το έγκλημα, να τιμήσουμε τη μνήμη των νεκρών μας δυναμώνοντας τον αγώνα.

Θα γίνουμε η φωνή όλων των νεκρών συμφοιτητών μας!

Θα μετατρέψουμε την οργή μας σε ένα μεγάλο αγωνιστικό ποτάμι!

Την Παρασκευή 3 Μαρτίου καλούμε σε καθιστική διαμαρτυρία στις 12:30 στη σχολή μας και σε συγκέντρωση στις 18:00 στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης
Οι ΦΣ των :
Ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών Κοζάνης
Μηχανολόγων μηχανικών Κοζάνης
Μηχανικών σχεδίασης προϊόντων και συστημάτων Κοζάνης
2/3/2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου