Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Η ΑΡΣΙΣ Κοζάνης γίνεται πολλαπλασιαστής στο δίκτυο του Eurodesk


Η ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, γίνεται πολλαπλασιαστής στο δίκτυο του Eurodesk!!!

 Αν είσαι νέα/ος που ζει στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Κοζάνης και έχεις απορίες σχετικά με τα προγράμματα Erasmus+, αν αναζητείς άλλες/ους νέες/ους για να ενώσετε δυνάμεις, αν ψάχνεις εταίρους από Ελλάδα και Ευρώπη οι οποίοι θα ήθελαν να ακούσουν και να χρηματοδοτήσουν την ιδέα σου για ένα project που το σκέφτεσαι καιρό και θα μπορούσε να επηρεάσει θετικά τον τόπο σου, αν ψάχνεις ευκαιρίες εθελοντισμού, πρακτικής άσκησης, εργασίας μη διστάζεις επικοινώνησε μαζί μας και θα σου μιλήσουμε για το Eurodesk και πως μπορείς να το αξιοποιήσεις εύκολα, άμεσα, χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Επικοινώνησε μαζί μας για να αναπτύξεις νέες δεξιότητες και να αποκτήσεις νέες εμπειρίες που μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σου.

Μπες στην επίσημη σελίδα του Eurodesk: https://erasmusplusyouth.gr/eurodesk/ 

Μπες στη σελίδα μας: http://arsiskozanis.blogspot.com/2023/09/eurodesk.html

Επικοινώνησε μαζί μας μέσω: infokoz@arsis.gr, 2461049799, 

www.facebook.com/Arsis.Kozanis, www.instagram.com/arsiskozanis 

 Το Eurodesk είναι ένα ευρωπαϊκό δίκτυο με δομές πληροφόρησης σε 37 χώρες και με περισσότερους από 2000 εθνικούς, τοπικούς και περιφερειακούς εταίρους, το οποίο παρέχει στους νέους  και στις νέες και σε όσες/ους εργάζονται με νέους πρόσβαση σε ευρωπαϊκή και εθνική πληροφόρηση που ενισχύει τη μαθησιακή κινητικότητά τους. Απαντά σε ερωτήματα των νέων και παρέχει καθοδήγηση για όλη την Ευρώπη, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων όπως σπουδές, κατάρτιση, εργασία, απασχόληση, εθελοντικές δραστηριότητες, ανταλλαγές νέων, δικαιώματα καθώς και όποιο άλλο θέμα άπτεται των ενδιαφερόντων των νέων, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα εργαλεία πληροφόρησης. Αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη και προσιτή πηγή παροχής δωρεάν και on line πληροφόρησης σε νέους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου