Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι «Δεν ξοδεύεται η Αγάπη»

Την Παρασκευή 12, το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, σας καλούμε να συμμετάσχετε και να στηρίξετε το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι: «Δεν ξοδεύεται η Αγάπη», που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο μας (στο πλακόστρωτο της Αγίου Χριστοφόρου, λίγο πιο κάτω από την Αίθουσα Τέχνης).
Στο παζάρι μας θα βρείτε εντυπωσιακές χριστουγεννιάτικες και όχι μόνο, δημιουργίες που με μεγάλο μεράκι επιμελήθηκαν οι μαθητές και οι εθελοντές του Ελεύθερου Σχολείου.

Οι ώρες λειτουργίας του παζαριού έχουν ως εξής:
Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου: 12:00 το πρωί έως 10:00 το βράδυ
Σάββατο 13 Δεκεμβρίου: 10:00 το πρωί έως 10:00 το βράδυ
Κυριακή 14 Δεκεμβρίου: 10:00 το πρωί έως 12:00 το βράδυ

 
Το τριήμερο έχουν, επίσης, προβλεφθεί μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις, οι οποίες θα πλαισιώσουν και θα δώσουν μια ξεχωριστή, η κάθε μια, νότα στο παζάρι μας. Συγκεκριμένα:
Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου: Αφηγήσεις Χριστουγεννιάτικων Παραμυθιών, για μικρούς και μεγάλους, από τη Δέσποινα Μακεδόνα
Σάββατο 13 Δεκεμβρίου: Μικρά Μουσικά Σύνολα με μαθητές και καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης
Κυριακή 14 Δεκεμβρίου: Ρεμπέτικη Κομπανία "Κοντραμπατζήδες"
Ώρα έναρξης των παράλληλων εκδηλώσεων είναι 08:00 το βράδυ. 

Ο στόχος του παζαριού είναι ιδιαίτερος καθώς, από τα έσοδα του ευελπιστούμε να δώσουμε λύση στο μόνιμο άγχος που έχουμε κάθε τέτοια εποχή και δεν είναι άλλο από την εξασφάλιση της συνέχισης της λειτουργίας του Ελεύθερου Σχολείου, αλλά και την εξεύρεση δώρων για τα παιδιά που φοιτούν σ΄αυτό και πλέον έχουν ξεπεράσει τα 160. Για όλους εμάς η αύξηση των παιδιών του Ελεύθερου Σχολείου όχι μόνο δεν μας κάνει χαρούμενους (δεν είμαστε επιχείρηση), αλλά μας προβληματίζει και μας κάνει να ανησυχούμε, γιατί όλο και περισσότερες οικογένειες αδυνατούν να στηρίξουν τη σχολική φοίτηση των παιδιών τους. Όχι μόνο τις ημέρες των Χριστουγέννων, αλλά όλες τις ημέρες του χρόνου...

Περισσότερες πληροφορίες για το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι, αλλά και για τις υπόλοιπες δράσεις της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης μπορείτε να καλείτε το 2461049799, να στέλνετε e-mail στο: infokoz@arsis.gr, να επισκέπτεστε το δικτυακό τόπο: www.arsiskozanis.blogspot.gr ή την ιστοσελίδα www.facebook.com/Arsis.Kozanis.

Ελάτε στο παζάρι μας και στηρίξτε την προσπάθεια… γιατί τελικά: η Αγάπη δεν ξοδεύεται!!!
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου