Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικο Μυστήριο


Τα παιδιά Δημοτικού του Ελεύθερου Σχολείου παρακολούθησαν τη χριστουγεννιάτικη παράσταση του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κοζάνης: "Χριστουγεννιάτικο Μυστήριο".
Πρόκειται για μια ″ζεστή″ χριστουγεννιάτικη ιστορία μυστηρίου, με πολύ χιούμορ και φαντασία, με ηθοποιούς αλλά και μαριονέτες, που έχει σαν σκηνικό ένα υπέροχο - πολυμορφικό μαγικό τζάκι, που αλλάζει και ανατρέπει τα πάντα!
Μια ιστορία που μιλάει για μια παράξενη φιλία που αναπτύσεται τις ημέρες των γιορτών! Μια ιστορία για τη διαφορετικότητα, τη δύναμη της αγάπης, για τη νίκη του αδύνατου απέναντι στο κακό και την εξουσία.
Για μια ώρα τα παιδιά έκαναν ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας, έγιναν για λίγο ντετέκτιβ και έλυσαν ένα μυστήριο με παράξενες φωνές, καλικάντζαρους, νεράιδες, ξωτικά των Χριστουγέννων, ντετέκτιβ, χιονισμένες πολιτείες, και φυσικά τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη! Ή μήπως όχι;...

ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το Δη.Πε.Θε. Κοζάνης και τους συντελεστές της παράστασης:
Παίζουν: Ολίνα Μανωλοπούλου, Κων/νος Κοζικόπουλος, Στέλιος Χλιαράς και κάποιες μαριονέτες…
Σκηνικά-κατασκευές: Γκάυ Στεφάνου
Κοστούμια: Βεστιάριο - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης
Χειρισμός ήχου: Γιάννης Μπαντιάνης
Σκηνοθεσία-ιδέα: Στέλιος Χλιαράς

Δείτε το trailer της παράστασης στη σελίδα του Δη.Πε.Θε. στο facebook: https://www.facebook.com/video.php?v=532503963551505&pnref=story

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου