Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης – ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: «Μια αγκαλιά πολιτισμού»




Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης υποδέχεται τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα της Δομής στην Αιανή και συνδιοργανώνει με την ΑΡΣΙΣ Κοζάνης τις παρακάτω δράσεις:
22 Μαΐου 2018: «Γνωριμία με τον αρχαιολογικό πλούτο της Αιανής». Επίσκεψη – ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής.
05 Ιουνίου 2018: «Φυτικά κατάλοιπα της αρχαίας διατροφής». Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής.
21 Ιουνίου 2018: «Η μουσική ενώνει τους πολιτισμούς». Μουσική εκδήλωση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής.
29 Ιουνίου – 5 Ιουλίου 2018: «Συμμετοχή στο εργαστήριο ψηφιδωτού για μικρούς και μεγάλους», στο πλαίσιο του «Θερινού Εικαστικού Εργαστηρίου», που λαμβάνει χώρα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής, με τη συνδιοργάνωση  της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κοζάνης και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας – ΤΕΕΤ.
8 Ιουλίου 2018: «Συμμετοχή στον Αγώνα Δρόμου Απολλοδώρου», που συνδιοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης με την Δ.Κ. Αιανής και το Σύλλογο «Φίλοι Μουσείου και Αρχαιοτήτων Αιανής», με εκκίνηση το Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής και τερματισμό την κεντρική πλατεία Αιανής.
9-13 Ιουλίου 2018: «Επίσκεψη – ξενάγηση σε αρχαιολογικές ανασκαφές», της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κοζάνης, που βρίσκονται στα λιγνιτωρυχεία της ΔΕΗ Α.Ε. (Μαυροπηγή και Κλείτος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου