Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Μποφίλιου: «Η κοινωνία βράζει – Ή αλλάζουμε ή χανόμαστε»

«Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα δεχτώ τόση αγάπη και υποστήριξη. Δεν ξέρω πραγματικά τι έχω κάνει, για να μου αξίζει κάτι τέτοιο» 

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, Νατάσσα Μποφίλιου, που πολλές φορές έχει τοποθετηθεί δημόσια για κοινωνικά ζητήματα, αποδεικνύοντας ότι συμμετέχει ενεργά στην κοινωνία και δεν παραμένει απλός παρατηρητής, μίλησε ξανά για τον σεξισμό στο χώρο του τραγουδιού, για τον έρωτα, για τη σύσταση του σωματείου τραγουδιστών, αλλά και για την αγανάκτηση της κοινωνίας, στη διαδικτυακή εκπομπή της Χρύσας Λύκου, Χαμίνι.

Μιλώντας για τη σύσταση του σωματείου τόνισε: «Στην καραντίνα πάρα πολλά πράγματα που κακοφορμούσαν για πολύ καιρό άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια σε όλα τα επίπεδα. Προφανώς και στα εργασιακά και στο δικό μας επάγγελμα νομίζω και απόλυτα. Ξαφνικά συνειδητοποιήσαμε όλοι ότι δεν υπάρχει ένας φορέας, ένας θεσμός που να μας καλύπτει, να νιώθουμε ασφάλεια και να μας υπερασπιστεί στη δυσκολότερη στιγμή που είχαμε βρεθεί στη δυσκολότερη στιγμή μας. Αρχίσαμε να οργανωνόμαστε μόνοι μας, να συζητάμε, να ασχολούμαστε με θέματα που διαχρονικά απασχολούσαν τον κλάδο, αλλά δεν τα είχαμε θέσει στη συζήτηση. Κάποια στιγμή αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα υγιές, σύγχρονο και αεικίνητο σωματείο, το οποίο να μπορούμε να νιώθουμε ότι θα μας υπερασπιστεί τη στιγμή που το χρειαζόμαστε. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου