Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Η ΑΡΣΙΣ Κοζάνης ευχαριστεί τα παιδιά της Νεανικής Συντροφιάς της Παναγίας Φανερωμένης

Η ΑΡΣΙΣ Κοζάνης ευχαριστεί θερμά τα παιδιά της Νεανικής Συντροφιάς της Παναγίας Φανερωμένης Κοζάνης, η οποία συγκέντρωσε ένα χρηματικό ποσό, από την πώληση των χριστουγεννιάτικων καρτών που τα ίδια τα παιδιά δημιούργησαν, το οποίο και προσέφερε για τη στήριξη του Ελεύθερου Σχολείου.
Σήμερα, που η στήριξη των ανθρώπων που δοκιμάζονται περισσότερο από τη φτώχεια και αντιμετωπίζουν προβλήματα καθημερινής επιβίωσης, φαντάζει επιτακτικότερη από ποτέ, δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από την έκφραση αλληλεγγύης σε παιδιά από παιδιά.
Η συγκεκριμένη δωρεά θα στηρίξει τη λειτουργία του Ελεύθερου Σχολείου της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, το οποίο φιλοξενεί, σήμερα, 160 παιδιά από την Α΄ τάξη του Δημοτικού, μέχρι την προετοιμασία για τις πανελλήνιες εξετάσεις των μαθητών της Γ΄ τάξης του Λυκείου.
Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, αλλά και για πιθανούς τρόπους υποστήριξης της προσπάθειας της, μπορείτε να βρείτε στο τηλέφωνο 2461049799, στο e-mail: infokoz@arsis.gr, στο δικτυακό τόπο: arsiskozanis.blogspot.gr ή μέσω της σελίδας www.facebook.com/Arsis.Kozanis  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου