Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Το Εαρινό Παζάρι συνεχίζεται


Η ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης ενημερώνει πως μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το Εαρινό της Παζάρι, το τριήμερο 27, 28, 29 Μαρτίου και μετά και την προτροπή του κόσμου, το παζάρι θα συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι και την Κυριακή 05 Απριλίου, στο χώρο της, στο πλακόστρωτο της Αγίου Χριστοφόρου.

Ώρες λειτουργίας του παζαριού:
Δευτέρα 30 Μαρτίου έως Παρασκευή 03 Απριλίου, από 16:00 έως 21:00 και
Σάββατο 04 έως Κυριακή 05 Απριλίου, από 10:00 έως 22:00

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου τριημέρου του Εαρινού Παζαριού οι εθελοντές της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης θα ήθελαν να εκφράσουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που στήριξε την προσπάθεια και σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του και συγκεκριμένα:
Το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης που συμμετείχε: 1. με το Σύνολο κιθάρας «Fire Play», της Ελένης Τσιλιπάκου, αποτελούμενο από τους μαθητές: Χρηματόπουλο Γρηγόρη, Παπαδοπούλου Αλεξάνδρα, Κουκουμπέση Γιώργο, Κιόρτση Βασίλη, Τσιάρτα Ειρήνη, Σιώμου Νένα, Πυθαρα Αγνή, Γελαδάρη Ανδρονίκη, Γιακισικλή Χριστίνα, Παπαδοπούλου Αλεξάνδρα, Παππά Μαρία και Χανιώτη Βασιλική και την υποστήριξη και συμμετοχή των καθηγητών: Νίκο Βαλταδώρο, Παναγιώτη Ζαχαράκη και Δημήτρη Ζαχαράκη, 2. την τάξη ενηλίκων «Συνωμοσία Κρουστών», του Σάκη Κουκουμπέση αποτελούμενη από τους: Γκαντιά Κατερίνα, Τσαλικίδου Νόπη, Φλώρου Σωτηρία, Πεκιαρίδου Ελένη, Κουρμούλης Δημήτριος, Δουβεντζίδης Γεώργιος, Καπέλα Ευαγγελία, Μπαλοδήμου Βασιλική, Κακαβέλη Ντίνα και Δημητρίου Βασιλική.
Το μουσικό σχήμα Trio E'Dama, αποτελούμενο από τους: Βλαχάβα Μαρία – τραγούδι και κρουστά, Κωσταντά Γιάννη – μπουζούκι,  Σιμελίδη Χρήστο – τραγούδι και κρουστά και Χριστοφορίδη Αλέξανδρο – κιθάρα.
Την εικαστικό Γλυκερία Παυλίδου για την πραγματοποίηση του παιδικού εργαστηρίου κατασκευής πασχαλινών καρτών.

Στη συνέχεια του εαρινού παζαριού θα βρείτε χειροποίητες λαμπάδες, πασχαλινά και ανοιξιάτικα διακοσμητικά, κατασκευές, δώρα και πολλά άλλα που κατασκεύασαν με μεράκι και δημιουργικότητα τα παιδιά και οι εθελοντές, τα οποία διατίθενται σε συμβολικές τιμές με σκοπό την ενίσχυση της λειτουργίας του Ελεύθερου Σχολείου.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, αλλά και για πιθανούς τρόπους υποστήριξης της προσπάθειας της, μπορείτε να βρείτε στο τηλέφωνο 2461049799, στο e-mail: infokoz@arsis.gr, στο δικτυακό τόπο: www.arsiskozanis.blogspot.gr ή μέσω της σελίδας www.facebook.com/Arsis.Kozanis.  








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου