Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Συγκέντρωση Σχολικών Ειδών

Η συμμετοχή και η αλληλεγγύη είναι εκείνες οι αξίες που μας αναγκάζουν για έκτη συνεχόμενη χρονιά φέτος, παράλληλα με τις υπόλοιπες δράσεις για την προστασία του παιδιού, να ξεκινήσουμε και την προσπάθεια συλλογής σχολικών ειδών για παιδιά που οι οικογένειές τους μαστίζονται απ’ την κρίση κι αδυνατούν να στηρίξουν τη σχολική φοίτηση των παιδιών τους.
Η συλλογή σχολικών ειδών άρχισε, στον πλακόστρωτο δρόμο της Αγ. Χριστοφόρου, στον αριθμό 6. Καθημερινά 06:00 με 08:00 το απόγευμα για ολόκληρο το Σεπτέμβριο, αλλά κρατήστε ως ιδιαίτερα σημαντικές τις δυο πρώτες εβδομάδες του μήνα, μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία που θα πρέπει να δοθεί ο μεγαλύτερος όγκος των σχολικών ειδών.
Παράλληλα, σημεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών μπορείτε να βρείτε στα εξής καταστήματα, που στηρίζουν τη δράση:

Βιβλιοπωλείο Αθανασιάδης Δημήτριος, Ιπποκράτους 8

Βιβλιοπωλείο Πάπυρος, Φιλίππου Β΄ και Σουμελά

Βιβλιοτεχνική Ο.Ε.- Κ. & Χ. Χαραλαμπίδη, Δημοκρατίας 16

Πολυκαταστήματα Funny Bunny, 3ο χλμ Κοζάνης-Θεσσαλονίκης και Πανδώρας 2

Πολυκατάστημα Happy Market IKE (Επίσημος αντιπρόσωπος της Jumbo ΑΕΕ),
Καραμανλή Κωνσταντίνου 24

Η συμμετοχή όλο και περισσότερων από μας στην προσπάθεια αυτή είναι απαραίτητη, αφού και φέτος, δυστυχώς, η κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα, αλλά και οι αντιξοότητες που βιώνουν χιλιάδες παιδιά στη χώρα μας, χειροτερεύουν.
Παρακαλούμε επίσης τους εργαζόμενους εκπαιδευτικούς και διευθυντές των δημοσίων σχολείων να μας αναφέρουν τυχόν αδυναμίες που θα εντοπίσουν σε οικογένειες παιδιών να προμηθευτούν σχολικά, για να τους προμηθεύσουμε με είδη που θα συγκεντρωθούν.

Περισσότερες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη δράση, μπορείτε να αναζητήσετε στο τηλέφωνο 2461049799, στο e-mail: infokoz@arsis.gr, στο δικτυακό χώρο arsiskozanis.blogspot.gr, ή μέσω της σελίδας facebook.com/Arsis.Kozanis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου