Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Δηλώσεις συμμετοχής στο εργαστήριο «Μικροί εξερευνητές: Γνωρίζοντας τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντα μου»


Είχατε ποτέ την περιέργεια να δοκιμάσετε να μαγειρέψετε, να κάνετε κατασκευές, να καλλιεργήσετε τη γη ή να παίξετε ρόλους ή να δείτε τα αστέρια;
Έχετε μάθει να γράφετε, να διαβάζετε, να λύνετε ασκήσεις. Μαθαίνετε ιστορία, γεωγραφία και φυσική. Όμως πως είναι να ασχολείστε με κάτι διαφορετικό; Ίσως έχετε σκεφτεί ότι ΑΑΑ!!! αυτό θέλω να το δοκιμάσω! Μου αρέσει αυτό που κάνει ο τάδε κύριος ή η τάδε κυρία! Πως όμως τα έμαθαν αυτά; Πόσο τους αρέσει αυτό που κάνουν; Θα μπορούσα άραγε να το κάνω κι εγώ;
Έτσι, μέσα από μια σειρά συναντήσεων με δημιουργικούς ανθρώπους και μ' ένα διασκεδαστικό και διαδραστικό τρόπο θα έχουμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε και να δοκιμάσουμε μαζί τους την τέχνη τους και ίσως να μάθουμε και κάποια από τα μυστικά της.
Το νέο εργαστήριο του Ελεύθερου Σχολείου της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης απευθύνεται σε ηλικίες παιδιών γυμνασίου, θα πραγματοποιείται μια φορά την εβδομάδα, θα έχει διάρκεια 10 συναντήσεων και η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας (από τους κηδεμόνες των παιδιών) στο τηλέφωνο 2461049799, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου infokoz@arsis.gr ή μέσω facebook στο m.me/Arsis.Kozanis.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Τρίτη 12 Μαρτίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου