Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Συγκέντρωση Σχολικών Ειδών


Ποιός μπορεί να ξεχάσει τη μυρωδιά της γόμας και του ξυσμένου μολυβιού που είχε η τάξη μας τους Σεπτέμβριους των σχολικών μας χρόνων, ποιός μπορεί να ξεχάσει τη μυρωδιά του βιβλιοπωλείου και της σχολικής μας σάκας που φορτωνόμασταν κάθε τέτοια εποχή, αλλά και ποιος μπορεί να ξεχάσει τη συνεχιζόμενη περίοδο οικονομικής κρίσης και ανασφάλειας που ζούμε την τελευταία 10ετία, με κυριότερα θύματα αυτής, τα παιδιά.
Εμείς ξεκινάμε άλλη μια χρονιά τις δράσεις αλληλεγγύης και προστασίας του παιδιού, οργανώνοντας για 9η χρονιά την προσπάθεια συλλογής σχολικών ειδών για τα παιδιά όλης της πόλης, που οι οικογένειές τους αδυνατούν να στηρίξουν τη σχολική  τους φοίτηση, ζητώντας τη στήριξη και τη συμμετοχή όλων.
Ολόκληρο το Σεπτέμβριο μπορείτε να φέρνετε στο Σπίτι της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, στην Αγίου Χριστοφόρου, (στο πλακόστρωτο δρομάκι λίγο πιο κάτω από την αίθουσα τέχνης) σχολικά είδη (ακόμη και μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση).
Σύντομα, θα ανακοινώσουμε και τις επόμενες δράσεις μας, για το σκοπό αυτό.

Συνεχίζοντας με συνέπεια τον αγώνα μας πιστές και πιστοί στις αξίες μας, στεκόμαστε, με όρους ισοτιμίας και αλληλεγγύης, πλάι σε κάθε παιδί (ανεξαρτήτου καταγωγής, χρώματος, θρησκείας...), αλλά και σε κάθε άνθρωπο.

Περισσότερες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη δράση, μπορείτε να αναζητήσετε στο τηλέφωνο 2461049799, στο e-mail: infokoz@arsis.gr, στο δικτυακό χώρο arsiskozanis.blogspot.gr, ή μέσω της σελίδας facebook.com/Arsis.Kozanis.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου