Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Movie-ment Day: Προβολή της ταινίας "Θεέ μου τι σου κάναμε"

Η ομάδα κινηματογράφου της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης "Movie-ment" σας προσκαλεί στην 1η "απόπειρα" των καλοκαιρινών της προβολών και στην ταινία "Θεέ μου τι σου κάναμε", του Philippe de Chauveron.

Στην αυλή μας, με δροσερά ποτά, ποπ-κορν και καλή παρέα...

Γαλλική κωμωδία!
Υπόθεση: Στη φιλόξενη και πολυπολιτισμική Γαλλία, ζει ο ξεχωριστός Κύριος Κλοντ Βερνέιγ με τις τέσσερις κόρες και τη σύζυγό του. Μια οικογένεια φαινομενικά αυστηρών, καθολικών αρχών και αστικών καταβολών, αυτή του Κλοντ και της Μαρί, ανέθρεψε τέσσερις κορασίδες με την προοπτική να μεγαλώσουν ευτυχισμένες και να καταλήξουν σε έναν γάμο, ο οποίος θα εκπληρώνει το καθολικό «Γαλλικό Όνειρο».

Oι τρεις πρώτες κόρες των Βερνέιγ καταλήγουν να αγαπήσουν και να παντρευτούν έναν Εβραίο, έναν Ασιάτη και έναν Άραβα, αντίστοιχα! Μεγάλη καταστροφή και ανήκεστο πλήγμα για την οικογένεια, καθώς επίσης και έντονη ανησυχία σχετικά με το ποια θα είναι η κρίσιμη επιλογή για την αποκατάσταση της τέταρτης κόρης.

Όταν η Λορ ανακοινώσει στους γονείς της ότι σκοπεύει, σύντομα, να παντρευτεί με τον καθολικό φίλο της Σαρλ, εκείνοι θα πετάξουν από τη χαρά τους, ωστόσο μια τεράστια έκπληξη θα τους περιμένει όταν θα κληθούν να γνωρίσουν από κοντά τον ίδιο αλλά και την θεότρελη οικογένειά του.

Σας περιμένουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου