Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Δηλώσεις συμμετοχής στο βιωματικό εργαστήριο «Ο φασισμός στις ζωές μας (;)», του 6ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Κοζάνης

Όσες/οι επιθυμούν να πάρουν μέρους στο βιωματικό εργαστήριο «Ο φασισμός στις ζωές μας (;)», το οποίο θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 01 Ιουλίου, στις 05:00 το απόγευμα, στο Βαλταδώρειο Γυμνάσιο Κοζάνης, θα πρέπει να στείλουν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση infokoz@arsis.gr, έως τη Δευτέρα 26 Ιουνίου, αναγράφοντας ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και την ένδειξη: βιωματικό εργαστήριο «Ο φασισμός στις ζωές μας (;)».  

Πρόκειται για ένα βιωματικό εργαστήριο με την ενεργό συμμετοχή των ενδιαφερομένων. Θα προσεγγιστεί ο φασισμός και οι πτυχές που μπορεί να έχει στην καθημερινότητα μας με τις ευρύτερες κοινωνικές και θεσμικές προεκτάσεις του, όπως και τα συναισθήματα που μας γεννά, τη στάση που κρατάμε, τις δυνατότητες για γόνιμη κινητοποίηση.

Το εργαστήριο διοργανώνεται στο πλαίσιο του 6ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Κοζάνης, από την η Αντιγόνη- Κέντρο πληροφόρησης και τεκμηρίωσης για το ρατσισμό, την οικολογία, την ειρήνη και τη μη βία με εμψυχωτές: την Ειρήνη Γρηγοριάδου (ψυχολόγο), την Ανδρομάχη Μπεσίρη (εκπαιδευτικό) και το Γιώργο Τσιτιρίδη (δημοσιογράφο).

Η δήλωση της συμμετοχής σας είναι απαραίτητη καθώς το βιωματικό εργαστήριο μπορεί να φιλοξενήσει έως 20 μέλη. 
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2461049799.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου