Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Νεκρός ο 27χρονος Βασίλης Μάγγος στον Βόλο [Βίντεο]



Νεκρός βρέθηκε ο 27χρονος Βασίλης Μάγγος το απόγευμα της Δευτέρας στο σπίτι του στον Βόλο. Τα αίτια του θανάτου του νεαρού, που είχε πρόσφατα δεχθεί άγριο ξυλοδαρμό από αστυνομικούς στο Βόλο κατά τη διάρκεια διαδήλωσης, δεν έχουν ακόμη προσδιοριστεί και δεν έχει διευκρινιστεί αν ο θάνατός του προήλθε από τα τραύματα που είχε υποστεί ή από άλλη αιτία. Για αυτό αναμένονται τα αποτελέσματα από την ιατροδικαστική εξέταση, που έχει ζητηθεί.

Πάντως η αστυνομία, που εξέτασε το χώρο, απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής οργάνωσης. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο 27χρονος βρέθηκε νεκρός από τη μητέρα του η οποία κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ ζητώντας επειγόντως βοήθεια, με τους γιατρούς του  Νοσοκομείου Βόλου να διαπιστώνουν το θάνατό του.

Υπενθυμίζεται πως ο άγριος ξυλοδαρμός του Βασίλη Μάγγου από αστυνομικούς είχε σημειωθεί κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στις 14 Ιουνίου έξω από τα δικαστήρια του Βόλου, με αφορμή συλλήψεις διαδηλωτών στο συλλαλητήριο ενάντια στην καύση σκουπιδιών. Σύμφωνα με τις καταγγελίες οι αστυνομικοί συνέχιζαν να τον χτυπούν και να τον βασανίζουν και κατά τη διάρκεια της κράτησής του, ενώ όταν αφέθηκε ελεύθερος είχε σπασμένα πλευρά και θλάση στο συκώτι και τη χοληδόχο κύστη.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου