Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Δωρεά στη μνήμη του Λάμπρου Νητσιόπουλου για τη στήριξη του Ελεύθερου Σχολείου της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης

Η ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης ευχαριστεί θερμά τους συναδέλφους της κόρης του εκλιπόντος κ. Λάμπρου Νητσιόπουλου, που εργάζονται στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, για την προσφορά αντί στεφάνου του ποσού των 115 ευρώ.

Η συγκεκριμένη δωρεά θα στηρίξει σημαντικά τη λειτουργία του Ελεύθερου Σχολείου της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης, το οποίο φιλοξενεί, σήμερα, 154 παιδιά από την Α΄ τάξη του Δημοτικού, μέχρι την προετοιμασία για τις πανελλήνιες των μαθητών της Γ΄ τάξης του Λυκείου.

Σήμερα, που η στήριξη των ανθρώπων που δοκιμάζονται περισσότερο από τη φτώχεια και αντιμετωπίζουν προβλήματα καθημερινής επιβίωσης, φαντάζει επιτακτικότερη από ποτέ, ανάλογες κινήσεις μας δίνουν δύναμη και ελπίδα, ενισχύοντας την πίστη μας ότι όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλουμε ουσιαστικότερα στον αγώνα κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης, αλλά και για πιθανούς τρόπους υποστήριξης της προσπάθειας της, μπορείτε να βρείτε στο τηλέφωνο 2461049799, στο e-mail: infokoz@arsis.gr, στο δικτυακό τόπο: www.arsiskozanis.blogspot.gr ή μέσω της σελίδας www.facebook.com/Arsis.Kozanis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου